Ero Maito ja valkoinen suklaaMaito ja valkoinen suklaa

Mitä eroa on maito ja valkoista suklaata? No, monet don 't kiinnittää paljon huomiota, koska niillä molemmilla voi maistua yhtä hyvä. Oikeastaan ​​kaksi tehdään lähes samalla tarkkaa. Tärkein erottava piirre on ainesosia, jotka tekevät suklaata. Maito ja valkoinen suklaa on eri aineksia pisteeseen, että ruokaa toimistoja kuten amerikkalainen FDA don 't huomioon valkosuklaa todellisina suklaata verrattuna entiseen.

Jälleen valkosuklaa tunnetaan yleisesti useimmat valmistajat kuten suklaata jäljitelmä. Se on valmistettu sokerista ja kaakaovoita. Kaakaomassaa ei sisälly yhdistelmä. Tästä huolimatta monet ovat tottuneet valkosuklaa kuten mitä tahansa muuta suklaata. He sanovat, että 's luonnoton creaminess ja makeutta, joka tekee siitä houkuttelevan. Mutta ironisesti, monet suklaan asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että todellinen sokerinen maku suklaan vain tulee suklaa nestettä ja että jättämällä pois sellainen tärkeä ainesosa suklaan tekee tuotteesta ei- suklaa.

Päinvastoin, maitosuklaa on valmistettu sokeria, maitoa, kaakaovoi, ja kaakaomassaa. Useimmat suklaa harrastajat tulevat mieltä, että tämä on paras sellainen suklaa joukossa kolme (mukaan lukien tumma suklaa), koska se näyttää olevan kevyempi sekoitus alkoholia, joka antaa sille paljon makeampi maku kuin tummaa suklaata. Se on myös vaaleampi väri kuin jälkimmäinen. Koska tällainen, sitä käytetään makeisia varten. US FDA korostaa, että suklaan tuotteen oikeastaan ​​kutsua suklaata sen on sisällettävä vähintään 10% kaakaomassaa ja 25% kaakaota. Tämä on käytännössä asia maitosuklaa.

Mistä siis on kaakaomassaa että loitsuja ero kaikissa suklaa tyypit? Se on kuitenkin valjastettu jälkeen hienoksi jauhamalla kaakaopapujen. Pavut ovat niin hienoksi jauhettua, että lopputulos on tahnamaista tuotetta. Prosessi tapahtuu tehtaalla jossa hiomakivet käytetään lämmittämään pavut ja jauhaa niitä kaakaomassaa. Jäähdytyksen jälkeen väliaine jähmettyy. Sinänsä tämä ainesosa maistuu todella katkera. Lisäksi on tärkeää huomata, että kaakaomassaa ei alkoholittomat; vastoin perusteettomia oletuksia monista.Muut aineet '' kaakaovoi on rasvaa osa cacao papu. Yksi voi kirjaimellisesti painaa pavut niin purkaa rasva pois, mutta tämä tuottaa vain pieni määrä. Siten roikkuu pavut sisällä lämpimään tilaan mahdollistaa rasvaa hitaasti tippua pavut itse. Tämä menetelmä tuli tunnetuksi nimellä 'Broma prosessi.'

Yhteenvetona:

? Valkosuklaa ei todellakaan suklaata kun maitosuklaa on itse asiassa, suklaa.