Ero Mokka ja CoffeeMokka vs Coffee

Kahvi on kasvi, joka kasvatetaan pääosin trooppisilla ja päiväntasaajan maailman maissa erityisesti Afrikassa, jossa voi löytää halutuimmista laji, C. Arabica. Se tuottaa marjoja, jotka kuivattaessa ja paahdettua kutsutaan kahvipapuja, yksi kaupankäynnin hyödykkeiden maailmassa.

Paahdetut kahvipavut jauhetaan ja haudutettua, jotta saadaan juoma, joka kutsutaan myös kahvia. Yksi kulutetaan juomien maailmassa, kahvi juodaan sen stimuloiva ja energisoiva vaikutus, joka johtuu kofeiinia, että se sisältää. Sitä on käytetty uskonnollisia seremonioita Afrikkalainen maa Jemenin jossa sen uskottiin on ensin kulutettu. Sieltä käytäntö kahvinjuonti levisi New World Turkin kautta ja Euroopassa.
Kahvi on useilla eri tavoilla; se voidaan tehdä keittämällä, käyttämällä percolators, liotettu, ja käyttämällä automaattista kahvinkeitin. Nämä menetelmät tuottavat erilaisia ​​kahvia, joilla kullakin on erilliset makuja ja tekstuurit.
Kahvin makua tehostetaan edelleen lisäämällä muita ainesosia hautua, ja se esitetään monin tavoin kummallakin on oma nimi. Jotkut suosituimpia kahvi valmistaa ovat:

Espresso, joka on paksumpi ja sillä on korkea pitoisuus kermaa tai vaahtoa.
Cappuccino, joka on sekoitus espresso, kuumaa maitoa, ja höyrytettyä maitoa vaahto.
Kofeiiniton, joka on valmistettu kofeiiniton kahvi.
Jääkahvi, joka on kahvi valmistetaan kylmä sijaan kuuma.
Turkkilaista kahvia, joka on keitetty hitaasti kuumaan veteen kolmesti tuottamiseksi paksu.
CAF latte, joka on valmistettu sekoittamalla höyrytettyä maitoa ja kahvia.
Mokka tai CAF mokka, joka on eräänlainen CAF latte.

Mocha valmistetaan sekoittamalla yksi osa espresso, jossa on kaksi osaa höyrytettyä maitoa ja lisäämällä kaakaojauhetta tai siirappia. Suklaa voi olla joko tumma tai maitosuklaa ja se voidaan makeuttaa tai makeuttamaton. Se voi olla tavanomaista maitomaista vaahto tai vaahto päälle tai kermavaahtoa voidaan huipuksi. Vielä muut ihmiset haluavat erilaisia ​​täytettä niiden Mokka käyttämällä kanelia, vaahtokarkkeja ja suklaa jauhe. Muut siirapit voidaan lisätä tuottaa erilaisia ​​kahvila Mokka.Hautua saanut nimensä kaupungin Mokka, Jemen jossa erilaisia ​​kahvia, jota kutsutaan myös mokka tuotetaan. Kahvi, toisaalta, sai nimensä arabian sanasta 'qahwa', joka tarkoittaa 'kahvia.'

Yhteenveto:

1. Kahvi on kasvi, joka tuottaa kahvipapuja jotka kuivattaessa, maa, ja Brewed luo juoman nimeltä kahvia ja mokka on erilaisia ​​kahvi kasvi ja eräänlainen kahvia hautua.
2. Kahvi voidaan valmistaa eri tavoin, kun taas mocha, joka on eräänlainen kahvia, valmistetaan sekoittamalla kahvi, maito, ja suklaata.