Ero Katkarapu etouffee ja Katkarapu kreoliKatkarapu etouffee vs katkarapu kreoli
Jos olet nitpicky ruoan valinnassa niin ehkä parempi kokeilla jotain tyhjästä. Katkarapu etouffee ja katkarapuja creole kaksi katkarapu valmisteita, että monet haluaisivat purkaa heidän kielensä päälle. Nämä ovat runsas meren ruokalajien nauttinut monet. Mutta niille, jotka don 't tietää niistä niin sinun ei tarvitse huolehtia. Olet ehkä nähnyt tai kuullut nimen lautasen jossain muualla, mutta ei oikeastaan ​​yhdistää kaksi, koska et ole 't maistanut niitä vielä. Se 's melko helppo valmistaa niitä itse.

Katkarapu etouffee on itse asiassa yksi monista valmistelut standardin etouffee lautasen. Monille he sanovat, että ravun on ihanteellinen ainesosa varten etoufee. Muilta kuitenkin katkarapuja usein ei temppu. Etouffee on ranskalainen sana; käännettynä merkitsisi peitossa. Katkarapu etouffee, sinä 'll nähdä katkarapuja kappaletta tarjoillaan riisin päälle. Lisäksi se on spicier maku, joka on suurelta osin johtuvan lisäämällä cayenned pippuria. On myös hyvin näpsäkkä koska se koostuu hyvin paksu, mutta kevyt Roux (sakeuttamisaine tehty yhdistämällä voita ja vehnäjauhoa) tukikohtanaan. Useimmat etouffee myös hallussaan oranssi väri ruskea raitoja.

Päinvastoin, katkarapu creole on suhteellinen katkarapuja etouffee. Se on astiassa monia yhtäläisyyksiä jälkimmäisen. Sen tärkein ero voi kuitenkin olla ilmeistä ainesosaa käytetään sen pohja '' tomaatteja. Kuten etouffee, katkaravut nähdään yli riisiä valmistelu. Kuitenkin tämä ruokalaji on ohuempi kastike kuin tavallinen etouffee. Kreolit ​​usein paljon punaisempia kannalta väri.

Keskeisin ainesosat katkarapu etoufee sisältää riisiä, paprikaa, katkarapuja, selleri, Roux ja kevätsipuli taas sen kreolikieli vastine käyttää okra, paprika, tomaatti, riisi ja katkarapuja tietenkin.Kaiken molemmat ruokia tarjoillaan yli riisi. Sekä etouffee ja creole voi käyttää muita nähdä elintarvikkeisiin sen pääkomponentit. Kuitenkin, vaikka ne näyttävät kastike kuten kastike nämä ruoat eivät ole tehty näyttämään muhennosta tai keittoa.

1. katkarapuja etouffee on enemmän kastike kaltainen kastike (paksumpi) verrattuna ohuempi kastike katkaravun creole.
2. katkarapu etouffee näyttää oranssista ruskeaan kun katkarapu kreolikieli on paljon punaisempi.
3. katkarapu creole usein lisää tomaatit sen pohja samalla etouffee käyttää Roux sen perusta.