Ero valkopippuri ja mustapippuriWhite Pepper vs Mustapippuri

Ihmisillä on erilaisia ​​vie ja mielipiteitä kun se tulee haluamansa mausteen parantaa yleistä makua niiden ruokia? Tämän vuoksi jotkut mausteet, kuten pippuri, on eri lajikkeita, jotka sopivat tarpeisiin enemmän nirso makuhermoja. Samanlainen analogia punaisen ja vihreä paprika, on olemassa kaksi muuta tyyppiä (valko- ja mustapippuri), jotka pitävät joitakin tärkeitä keskeisiä ominaisuuksia.

Mustapippuria tai musta pippureita ovat kuitenkin marjoja Piper nigrum (pippuria kasvi), joka on pääasiallisesti kasvanut Etelä-Aasiassa. Ei ole lainkaan yllättävää tietää, että pippuria on todella ihme mauste että useimmissa Euroopan tutkimusmatkailijat ja navigaattorit ovat hakeminen etsiessään uutta maailmaa useita vuosisatoja taaksepäin. Koska sen merkitys, pippuri kattaa nyt ?? maailman 's mausteen markkinoilla.

Musta ja valkoinen paprikat ovat kirjaimellisesti marjat, jotka ovat vain keitetään minimaalisesti kahdella tavalla (alle auringon lämpöä ja myös vedessä). Sillä mustapippuria, se poistetaan laitoksesta kun se ei ole niin kypsä ennen sille ruoanlaittoon. Tämä prosessi muuttuu ihon pippuri musta. Sillä valkopippuria, sinä 'll tarvitse odottaa sen kypsyä hieman ennen kuin se on nyljetty (riisua sen rungon) myöhemmin kuivataan. Tämä prosessi lähtee siemen pippuri alttiina. Siten valkopippuria on vain siemen pippuri verrattuna mustapippuria joka on koko pippuri kanssa

Mitä eroa maun, tämä aihe on melko hyvin itsepäinen. Mutta monet sanoisivat, että aistia pippuria tulevat sen ihoa. He sanovat, että pippuri 'iho tai runkoon on mausteinen kemikaaleja, jotka antavat sille rikkaampi ja vahvempi maku. Sen sanotaan olevan voimakkaampi verrattuna maku siemenen sisällä.

Kaksi, koska niiden oletettuun eroon maku ja ulkonäkö, käytetään erilaisissa lautasen valmisteluja. Valkopippuria on yleensä sisällytetty tekemään Ranskan kastikkeet aivan erityisesti b ?? Chamel. Tämä tekisi kastike näyttää enemmän puhdasta kuin mustia pisteitä vasemmalle mustapippuria vain saastuttaa puhtauden kastike. Lisäksi tämä kastike doesnt 't tarvitsevat vahvempaa pippuria maun lähtöisin voimakkaampi mustapippurilla. Kääntäen, mustapippuria on sanottu olevan oletus valinta useimpien ranskalaisia ​​ruokia.Aasian maissa, valkopippuria on hallitseva vaikka mustapippuria on myös hyvin suosittu suurissa maissa, kuten Kiinassa. Amerikassa, enemmän ihmiset haluavat käyttää mustapippuria noin 95% kaikista ruoanlaittoon. Tämä tekee mustapippuria kriittinen ainesosa ruoanlaittoon aterioita samanlainen merkitys standardin ruokasuolaa.

1. Valkopippuria valmistuksessa käytetään valkoista tai puhtaan ruokia kuten valkokastike kun mustapippuria käytetään useimmissa ranskalaisia ​​ruokia.

2. Valkopippuria on miedompi maku verrattuna mustapippurilla.