Ero Keg ja tynnyri AleKeg vs Cask Ale

Tynnyri ja tynnyri olutta kaksi erilaista olutta. Cask ale on perinteinen, suodattamaton ja pastöroimaton olutta, joka tarjoillaan suoraan tynnyrissä, ja tynnyri ale suodatetaan, pastöroitu olut tarjoillaan jäähdytettynä metallista tynnyreihin.

cask Ale
Cask ale kutsutaan myös tynnyrissä kypsyvää olutta. On pastöroimaton, suodattamaton olut joka tarjoillaan samasta tynnyri, jossa se on ilmastoitu lukien jälkikäyminen. 'Tynnyri' tarkoittaa puinen astiaan hallussa rauta silmukoita. Tynnyrissä ale ei ole hiilidioksidia tai typpeä lisätään siihen. Sitä kutsutaan myös 'todellinen ale', joka on termi CAMRA vuonna 1973, Campaign for Real Ale. Real olut tai ale on pohjimmiltaan valmistettu perinteisistä ainesosista ja kypsyy mennessä jälkikäyminen. Jos hiiva olut on yhä elossa, riippumatta siitä, onko olut on tynnyrissä tai pullossa, sitä kutsutaan real ale.

Kun tynnyri on painanut, olut tulee kosketukseen hapen, ja elämä oluen on rajoitettava. Useimmat ale on tyypillinen kolmen päivän elämässä. Cask ale tarjoillaan viileä, mutta ei kylmä. Haju tynnyrissä ale on raikas ja terveellistä ja herkkä. Aromi tynnyrissä olutta ei ole juurikaan vaikutusta, kun siirretään lasin tynnyrissä on jo hyödynnetty, ja ale on altistunut ilmaan muutaman päivän. Aromi on selvempi alareunassa lasin. Maku on maku silmut on voimakkaampaa puutteen karbonaattien. Se yleensä maistuu hedelmäinen ensimmäinen, tasapainoinen keskellä, ja katkera lopussa. Myös tynnyri ale ei ole poreileva. Se jo pakatun joten se ei tarvitse jättää auki hetken saattamaan parhaan maun edelleen.

keg ale
Tynnyri on jäähdytetty metalli kontti ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista, ja olutta tarjoillaan se tarjoillaan paineen alaisena. Tynnyri otettiin käyttöön vuonna 1960 korvaa tynnyrit laadun ja taloudellisista syistä. Se voisi puhdistaa helposti, ja käyttöönotto hapen voitaisiin vähentää lisäten elämän oluen tynnyri.Tynnyri olut suodatetaan, pastöroitu, ja hiilihappoa keinotekoisesti. Suuntaus tynnyristä ale alkoi vuoksi tyytymättömyyttä asiakkaiden kohti oluen sedimenttejä. Keg olutta annostellaan käyttäen hiilidioksidia, joka tekee siitä poreileva maku. Jotkut panimot luopua sitä typellä ja hiilidioksidilla on siten vähemmän hiilihappoa. Se on aina tarjolla jäähdytetty ja on enemmän tuoksu kuin tynnyrissä ale ja on bubblier.

Yhteenveto:

1. Cask ale kutsutaan myös tynnyrissä kypsyvää olutta. On pastöroimaton, suodattamaton olut joka tarjoillaan samasta tynnyri, jossa se on ilmastoitu kuten toisen käyminen; tynnyri olut suodatetaan, pastöroitu, ja hiilihappoa keinotekoisesti samalla palvellaan painostuksesta jäähdytetty tynnyreihin.
2. Cask ale ei ole hiilihappoa; tynnyri ale on hiilihappoa.
3. Cask ale tarjoillaan viileä; tynnyriolut tarjoillaan jäähdytettynä.