Ero Pastrami ja suolalihaPastrami vs suolaliha

Jos olet ruokaa harrastaja, niin tietäen erot suolaliha ja pastrami on hyvin perustiedot. Mutta monille meistä, jotka välittävät vain siitä, ruoka, jota syömme on herkullista vai ei, tämä tieto voi olla hyvin mielenkiintoinen.

Suolaliha valmistetaan kautta saada liha ylemmästä etujalan lehmän tai muuten kutsutaan häränrintaa. Kuten suolaliha, pastrami voidaan myös valmistaa häränrintaa. Niiden yhtäläisyydet eivät pääty tähän, syrjään jakavat saman naudanlihan leikkaus, sekä suolaliha ja pastrami säilytetään kautta suolaliuoksella, joka on yksinkertaisesti suola ja vesi yhdistettynä. Tämä johtuu siitä, teknisesti, häränlihapastramia on Romanian ilmaisu 'pastra', joka tarkoittaa 'säilyttää'. Ja 'corned' in säilykesuolaliha periaatteessa sitä suolaa, joka ennen vanhaan oli nimitystä 'maissi'.

Mutta ei väliä kuinka samanlaisia ​​ne voivat olla, ne ovat eroja. Heidän ensimmäinen ero on valmiste liotuksen jälkeen liha suolaliuoksella. Siitä prosessi, luoda suolaliha sinun täytyy keittää lihaa. Toisaalta, luoda pastrami, sinun täytyy takki se pippurit ja sitten se polttaa. Vaikka nykyään on olemassa monia tapoja miten valmistautua pastrami, tämä on yleensä, miten se valmistetaan paljon.

Toinen ero naudan pastrami ja suolaliha on muista lähteistä niiden lehmän lihaa. Vaikka molemmat voidaan valmistaa häränrintaa, erityisesti tasainen leikattu rinta, pastrami ei välttämättä tarvitse olla peräisin häränrintaa. Toisin suolaliha, pastrami on toinen vaihtoehto sen lihan lähteistä. Voit valmistaa pastrami toisesta lehmän osaan, joka on nimeltään Reunaviivaimen tai levy. Tämä on kohta leikattu osa rinta, yksi, joka on enemmän rasva osia.

Toinen huomattava ero on määrä vaihtelua näiden kahden ruokia. On olemassa erilaisia ​​tapoja, miten voit valmistaa pastrami. Kokit ovat hyväksyneet, että ei ole oikeastaan ​​mitään tarkka menetelmä siitä, miten luoda pastrami. Toisin suolaliha, voit olla paljon muunnelmia pastrami. Esimerkiksi siellä on mitä kutsutte naudanlihaa pastrami joka on yleisin ja eniten samanlainen säilykesuolaliha. Mutta lukuun ottamatta sitä et myös; lohi pastrami, kalkkuna pastrami, ja tonnikala pastrami. Tärkeintä on, sillä ei ole väliä miten valmistautua pastrami niin kauan kuin se näyttää ja maistuu pastrami, voit kutsua sitä pastrami.YHTEENVETO:

1. Kun liotus häränrintaa in suolaliuoksella, valmistella pastrami sinulle takki sitä pippurit ja on se savustettu; Toisaalta, suolaliha keitetään.

2. Pastrami ja suolaliha ovat molemmat valmistettu häränrintaa. Mutta toisin suolaliha, pastrami voi myös olla valmistettu deckle.