Ero alkoholijuomienAlkoholi vs. Liquor

Useimmat ihmiset yhdistävät termin 'viina' alkoholin kanssa. Vaikka on totta, että viina on alkoholipitoisuus, eivät kaikki alkoholijuomat ovat viinaa. Tämä saattaa tuntua oudolta, mutta erot ovat todella merkittäviä. Ymmärtää eroa alkoholijuomien, historia, kehitys ja luokat molemmat olisi tutkittava.

'Alkoholi' kemiallisen ehdoin, on nestemäinen orgaaninen yhdiste. Se haihtuu helpommin kuin vettä. Se liukenee, liuottaa veteen helposti. Koska sen kemiallinen koostumus, alkoholi on helposti syttyvää. Puhdasta alkoholia ei nautittu; jopa hieman puhdasta alkoholia, jos kulutettu, riittää nostamaan alkoholipitoisuus veressä katastrofaalinen tasolle. On olemassa erilaisia ​​alkoholi perusteella, miten se on muodostunut. Alkoholi muodostuu maakaasun, öljyn tai muiden fossiilisten polttoaineiden on luokiteltu teolliset alkoholit, koska ne ovat useimmiten käytetään teollisuudessa. Se voi myös olla luotu, jossa on hydroksyyliryhmä, hiiliatomien ja / tai vetyatomeja. Yleisimpiä näistä ovat metanoli (eli puu alkoholi). Lopuksi, käymisteitse, alkoholi voidaan tislata hedelmistä ja jyvät joka tuottaa etanolia. Etanoli on muoto alkoholia löytyy alkoholijuomia. Tämä viimeinen luokka on, jos alkoholijuomien leikkaavat.

Alkoholijuomien voidaan jäljittää jo vuonna 10000 BC tai aikaisemmin. On empiirisiä todisteita siitä, että miehet käyttää aluksia käydä juomia hedelmistä. Kiina on ehkä vanhin sivilisaatio, joka on todisteita alkoholijuomien on osa heidän päivittäistä elämäänsä vuodelta noin 7000 eaa. On olemassa olevan jäänteitä säiliöitä, kuten kannut ja purkit, viinin puristimet ja vastaavat, antiikin Egyptistä ja Persian juontavat niiden alkuperää jo 4000-5000 eaa. Alkoholijuomien olivat usein osa jokapäiväistä elämää; juoman valinta yhteiskunnallisia tehtäviä ja tapahtumia sekä uskonnollinen / hengellinen käytäntöjä ja perinteitä. Esimerkiksi kreikkalaiset ovat jumaluus, jonka ainoa portfolio on viiniä ja hilpeys, Dionysos (Roman vastaava: Bacchus). Näistä varhaisista ajoista, kulutus alkoholijuomien tuli yleinen käytäntö tahansa kulttuurin maailmassa. Tästä käytännöstä, tislaamalla liköörejä syntyi. Tämä on, jos ero alkoholijuomien kirkastuu.

Lipeä, jota kutsutaan myös 'henkiä' keskittää alkoholia käymisteitse hedelmät ja jyvät tislaamalla. Tämä on syy, miksi kaikki alkoholijuomat luokitellaan viinaa. Olut, esimerkiksi, on alkoholijuoma, mutta ei viina, sinänsä, koska se tuotetaan tislaamaton käymisen. Termi 'neste' tuli latinan termi 'liquere', joka tarkoittaa 'olla nestettä', mutta sitä ei käytetty alkoholijuomien nimenomaan kunnes 16-luvulla. Kuitenkin käytäntö tislataan alkoholijuomien todistettiin jo aiemmin, noin 12-13-luvuilla osissa Eurooppaa ja Aasiaa. Tänä aikana brandy ja viski kehitettiin kuitenkin kiinnostavaa, lääkinnällisiin tarkoituksiin sijasta todellinen sosiaalinen juominen. Olisi toinen pari sataa vuotta ennen löytö tislaamalla alkoholia ohrasta ja vehnästä tehtiin.

Alkoholijuomien on myös ryhmitelty niiden etanolipitoisuus (tunnetaan myös nimellä 'todiste'), jota mitataan prosenttiosuus juoma. Olut ja viini on suhteellisesti pienempi etanolin pitoisuus (4-15 prosenttia) kun taas liköörejä ovat keskittyneet; gin vodka, esimerkiksi voi olla niinkin korkea kuin 95 prosenttia etanolia sisältöä.Yhteenvetona:

1. 'Alkoholi' on yleisempi ryhmään, joka voi olla eri teollisuuden, lääkkeiden tai vapaa-ajan toimintoja. 2. 'Alkoholi' on ainoastaan ​​viittaus juomien alkoholipitoisuus.

3. Alkoholijuomia voidaan tuottaa tislaamaton käymisen maataloustuotteiden kuten hedelmät, jyvät, ja vihanneksia. Alkoholi tuotetaan ensin fermentoimalla näitä ja konsentroimalla sitten etanoli tislaamalla.