Ero Alfredo ja CarbonaraAlfredo ja Carbonara

Alfredo ja Carbonara ovat molemmat pastakastikkeet. Molemmat pastakastikkeet tulevat Italiasta. Täällä Katsokaamme joitakin eroja alfredo ja carbonara.

Valkoinen kastike, Alfredo on valmistettu voista, persilja, raskas kerma ja jauhettu valkosipuli. Tämä kastike on useimmiten tarjoillaan fettuccine nuudelit. Alfredo on usein sekoitettu ainesosia, kuten persilja, katkarapuja, valkosipulia ja kanaa. Italialainen ravintola omistaja Alfredo di Lello hyvitetään 'Alfredo kastike'. Sanotaan, että hän teki ensimmäisen Alfredo kastike 1914. Aiemmin versio tästä oli roomalainen ruokalaji nimeltä Fettuccine al Burro, joka valmistetaan voilla.

Italian ulkopuolella, Alfredo kastike on suurimman osan aikaa yhdistettynä kanaa ja vihanneksia.

Carbonara on tehty pecorino romano, munat, pippuri ja guanciale. Vaikka se ei ole selvää, milloin pastakastiketta otettiin ensimmäistä kertaa, sanotaan, että pasta kastikkeen tuli tunnetuksi puolivälistä 20-luvulla. Se oli 20-luvulla, että tämä Italian pasta kastikkeen tuli tunnetuksi. Jotkut sanoo, että Carbonara kutsutaan niin, koska musta väri. Nimi carbonara on peräisin Italian sanasta puuhiiltä. On myös sanottu, että tämä pasta oli ensimmäinen ja tapahtui Italian puuhiiltä kaivostyöläisten. Toinen versio kertoo, että Carbonara pastakastiketta alunperin tehty yli hiiligrillejä. Toisin kuin italialaiset, amerikkalaiset tiedetään lisätä kermaa carbonara.

Sekä alfredo ja carbonara pasta kastikkeen on eri valmisteita. Se voidaan myös nähdä, että carbonara kastiketta voi tulla hieman viileämpää kuin alfredo kastike koska läsnäolo mustapippuria.

Yhteenveto1. valkokastike, Alfredo on valmistettu voista, persilja, raskas kerma ja jauhettu valkosipuli. Carbonara on tehty pecorino romano, munat, pippuri ja guanciale.

2. Alfredo on usein sekoitettu ainesosia, kuten persilja, katkarapuja, valkosipulia ja kanaa.

3. italialainen ravintola omistaja Alfredo di Lello hyvitetään 'Alfredo kastike'. Sanotaan, että hän teki ensimmäisen Alfredo kastike vuonna 1914.

4. Se oli puolivälissä 20-luvulla, että Carbonara pastakastiketta tuli tunnetuksi. Nimi carbonara on peräisin Italian sanasta puuhiiltä. On myös sanottu, että tämä pasta oli ensimmäinen ja tapahtui Italian puuhiiltä kaivostyöläisten. Toinen versio kertoo, että Carbonara pastakastiketta alunperin tehty yli hiiligrillejä.