Ero T-bone ja PorterhouseT-bone vs. Porterhouse

Monet ihmiset, jotka tilaavat pihvit ravintolassa yksinkertaisesti don 't osaavat erottaa toisistaan. Valottaa aihetta, ero näiden kahden välillä on, että vaikka kaksi leikkaukset näyttävät hyvin samanlaisilta, T-Bone on T-muotoinen luu suuremmalla lihapalan toisella puolella, kun taas liha on vähemmän toisella Palatyyppi. kuitenkin molemmat leikkaukset tulevat lyhyt loin '' tarjouksen osa lihaksen sijaitsee välissä kylkiluun ja ulkofilee.

Lyhyen loin muodostuu ulkofilee ja sisäfilee. T-luut leikataan päässä lyhyen loin, toisin kuin Porterhouse, joka on leikattu suurempi pää. Siten T-Bone on pienempi pala sisäfilettä kuin Porterhouse. Lisäksi Porterhouse sisältää yleensä enemmän marmorikuviointi '' raitoja rasvaa jaetaan koko pihvi, joka edistää sen arkuus ja mehukkuus.

Yhdysvalloissa, Liha- Packers Association kertoo, että voidaan luokitella T-Bone leikkaus pitäisi olla 1 / 2inch (13mm) paksu leveimmillään. Sen sijaan Porterhouse pitäisi olla 1. 25 tuumaa (32mm) paksu. Kuten T-Bone, The Porterhouse on myös kaksi pihvit yhdessä. Toisella puolella on New Yorkin nauhat, ja toisella puolella on filee. Vaikka on selvää, että Porterhouse on isommilla filee osan.

Britanniassa ja joissakin kansainyhteisön maissa paitsi Kanadassa kuitenkin Porterhouse viitataan ainoastaan ​​lyhyen loin; johon Yhdysvaltain pitää kaistale lanne. Että 'takia asiakkaita kuin Yhdysvaltoihin on oltava varovaisia ​​tilaaminen pihvi brittiläisen ravintolassa tai pubissa. Jos luulet saat amerikkalainen Porterhouse, luultavasti voittanut' t.

Lopuksi, jos menet ravintola ja nähdä T-Bone ja Porterhouse valikosta, hinnoiteltu sama, saat enemmän vastinetta rahoillesi tilaamista Porterhouse. Edelleen Yhteenvetona:

1. T-Bone pihvi näyttää kaksi pihvit yhdessä. Toisella puolella on luun nauhat lanne, ja toisaalta mukava pala filee mignon.

2. T-Bone on yleensä ohuempi kuin Porterhouse. Se on pienempi osa fileetä liitteenä, ja on yleensä vähemmän tarjous kuin Porterhouse.3. Porterhouse on ulkofilee ja sisäfilee. Se on paksumpi kuin T-Bone. Se on myös vähemmän luun ja on enemmän marmorikuviointi pinnallaan.

Lisätietoja:

Alkuperä Porterhouse

Huhutaan, että mistä tämä nyt kuuluisa nimi alkoi vuonna 1892, New Yorkissa.

Taverna omistuksessa Martin Morrison oli suosikki paikka merenkulkijoiden syödä.