Ero Diet Pepsi ja Pepsi MaxDiet Pepsi vs. Pepsi Max

Virvokejuomia, tai enemmän puhekielessä kutsutaan virvoitusjuomia, ovat olleet katkottua jano vaimennuksen buster kaikenikäisille yli vuosisadan ajan. Kuuluisien virvoitusjuoma päättäjien markkinoilla on Pepsi (joskus leimataan Pepsi-Cola). Sen makua, minkä osoittaa sen kasvava hiilihapollisten virvoitusjuomien lista, se on varmasti tuttu nimi kukaan olisi vapautettava tunnistaa.

Kaksi suosituimman tuotteet Pepsi ovat Diet Pepsi ja Pepsi Max. Mikä 'on niin selvä välillä kaksi niistä?
Vuonna 1993, Pepsi Max merkittiin vaihtoehtona Pepsi ja Diet Pepsi tuotteita. Se on vähäkalorinen, sokeriton cola. Se ensimmäinen debytoi Euroopassa, sitten kohti Yhdysvalloissa, Australiassa ja Aasiassa.
Pepsi Max on kolme variantteja, eli:
Pepsi Max Twist, joka sisältää kalkkia. Se on saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) ja Australiassa.
Pepsi Max Punch, joka sisältää inkivääriä ja kanelia. Sitä käytettiin aikana joulunaika myös Isossa-Britanniassa.
Pepsi Mac Cappuccino, joka on kahvin makuinen tyyppiä. Se on otettu käyttöön Ranskassa, Suomessa, Irlannissa, Norjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Muut lajikkeet ovat: Citron Citron Vert, aseleposopimus Cool Lemon, Chill ja Mojo.
Pepsi Max sisältää aspartaamia, kaliumbentsoaatti, asesulfaami kalium, kalsium dinatrium EDTA, ja Panax ginseng uute, joka ei ole läsnä Diet Pepsi. Lisäksi se on suurempi kofeiinipitoisuus on 43 mg varten 7. 5 fl.oz pullo / voi verrata muihin Pepsi variantteja. Aspartaami, joka on keinotekoinen makeutusaine, on läsnä myös Pepsi Max 77 mg.
Samalla Diet Pepsi on vanhempi muunnos käyttöön vuonna 1964 Yhdysvalloissa. Se on leimattu 'nolla kalori, nolla hiilihydraatteja' cola. Sen variantit ovat: Ruokavalio Pepsi Lime Twist, Diet Pepsi Lemon Twist, ruokavalio Wild Cherry Pepsi.
Verrattuna Pepsi Max, joka on 7. 5 fl.oz pullo / tölkki Diet Pepsi sisältää pienemmän määrän kofeiinia 22 mg. Samaan aikaan sen aspartaamia pitoisuus on 111 mg.Yhteenveto:

1. Pepsi Max myöhemmin otettiin vuonna 1993, kun taas Diet Pepsi tuli aikaisemmin vuonna 1964.
2. Pepsi Max 'ensimmäinen käynnistäminen oli Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun Diet Pepsi oli Yhdysvalloissa.
3. Pepsi Max sisältää aspartaamia, kaliumbentsoaatti, asesulfaami kalium, kalsium dinatrium EDTA, ja Panax ginseng uute, joka ei ole läsnä Diet Pepsi.