Ero Kaura ja vehnäKaura vs. Vehnä

Mitä eroa on kauraa ja vehnää? Kuulemme usein nämä nimet TV-mainokset, tai nähdä ne merkitty halpa ruoka laatikot elintarvikkeita. Yksi asia on varma, nämä tuotteet ovat viljat, mikä tarkoittaa, että ne ovat syötäviä kohdetta; puhumattakaan, ne tarjoavat kuluttajille terveyshyötyjä, esimerkiksi niiden proteiinipitoisuus.

Kaura, sillä mitä nämä viljan kutsutaan yleisesti, on tieteellisesti nimetty Avena sativa. Ne ovat yksi suosituimmista viljalajien joka on viljellään sato sen siemeniä. Luonteeltaan sellaista, kauraa käytetään eri tavoin. Näitä tuotteita voi syödä ihmisten, esimerkiksi suosittu kaurahiutaleet tai kaurahiutaleita. Eläimet voivat myös hyödyntää näiden tuotteiden muodossa kauran syötteitä. Kaksi tuttuja eläimiä, jotka kuluttavat tämä tuote hevosia ja karjaa. Vaikka nykyään, kaura on sisällytetty elintarvikkeisiin tiettyjen kotieläimet, kuten kissat ja koirat.

Päinvastoin, vehnä tai Triticum spp., On oikeastaan ​​eräänlainen ruohoa. Siitä on tullut laajalti kaupallistettu ympäri maailmaa, ja nykyään rankattu kolmanneksi eniten tuotettu vilja kaltainen tuote, seuraavat maissin ja riisin. Koska se on valmistettu lähes kaikkialla, se on tullut yksi peruselintarvikkeiden, ja parhaillaan käytetään tekemään jauhoja leivät, kakut ja leivonnaiset.

Hämmästyttävää, vehnä tuotteita ei rajoitu vain leivontaan, koska tämä ruoho on erittäin käymiskelpoista, mikä tekee siitä erittäin hyvä valinta oluentuotantoon. Sen merkitys ympäristön kannalta ei myöskään ole piilotettu yleisölle, koska tämä ruoho on yksi niistä kasveista, jotka on käytetty valjastaa luonnon polttoaineisiin, kutsutaan kuten biopolttoaineita. Lisäksi sen arvo ei lopu tähän, sillä vehnä voidaan käyttää myös valtakunnassa rakentamisen. Oikeastaan ​​sen olkea käytetään kuontalo kattotiiliä.Vuonna huolellisesti tieteellinen tutkimus tehdään 2002 Colorado State University, nämä kaksi tuotetta osoitettiin olevan erittäin suuri vaikutus yleiseen ravitsemus ja ruokavalio yksilön. Vajaakuormalla tarkka lipoprotein analyyseja aiheita paljasti, että kauran ruokavalio pystyi vähentämään LDL (paha kolesteroli) mukaan 2. 5%, kun taas, vehnää ruokavalio liikkeelle arvo 8%.

1. Kaura tyypillisesti syövät ihmiset kuin kaurapuuroa tai kaurahiutaleita, kun vehnä on raaka tuote, jota käytetään tekemään jauhoja leivontaan kakut ja leivonnaiset.

2. Vehnä voidaan käyttää myös rakentamisessa, hyödyntämällä polttoaineita, ja tehdä oluen tai muiden vastaavien alkoholijuomia.