Ero Kirnupiimä ja kuohukermaPiimä vs kuohukerma

Piimä ja kuohukermaa ovat maitotuotteet, jotka eivät ole samoja. Nämä ovat eri tuotteita, jotka on luotu samasta lähteestä. Piimä ja kuohukermaa tehdään erilaisten prosessien ja on eri rakenne ja maku.

Vispikermaa on rasvakerros, joka on muodostettu luonnollisesti päälle säiliön maitoa ennen kuin se homogenisoidaan. Kuohukermaa normaalisti erotettu täysmaitoa kautta keskipakovoima.

Piimä, joka ei sisällä voita, tuotetaan jälkeen kuohutettiin maitoa. Loput maito on nimeltään piimä.

Vispikermaa, joka tunnetaan myös kermaa, on erittäin pastöroidaan ja se on säilyvyysaika 60 päivää. Toisaalta, piimä vain pysyy jopa kaksi viikkoa. Piimä voidaan käyttää myös paistamiseen jälkeenkin voimassaoloaika.

Kun se tulee maku on eroja. Piimä maistuu enemmän kuin voin taas ruoskinta kerma on makeampi ja melkein samanlainen kuin täysmaitoa.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että ruoskinta voiteet sisältävät enemmän rasvaa kuin piimä. Vaikka kuohukermaa sisältää 37 g rasvaa per kuppi, piimä sisältää vain 2 gm rasvaa.

Molemmat ruoskinta maito piimä on eri käyttötarkoituksia. Kuohukermaa käytetään jälkiruoka täytettä, paksuuntumista keitot, joten jäätelöä ja kastikkeet. Kuohukermaa käytetään myös pohjana monia ruokia. Kirnupiimää on yksi yleisimmistä ainesosien leivonnassa. Sitä käytetään myös pohjana keittoihin. Koska piimä on korkea happamuus, sitä pidetään marinadi.Yhteenveto

1. kuohukermaa on rasvakerros, joka on muodostettu luonnollisesti päälle säiliön maitoa ennen kuin se homogenisoidaan. Piimä, joka ei sisällä voita, tuotetaan jälkeen kuohutettiin maitoa. Loput maito on nimeltään piimä.

2. kuohukermaa on ultra-pastöroitu ja se on säilyvyysaika on 60 päivää. Toisaalta, piimä vain pysyy jopa kaksi viikkoa.

3. kirnupiimä maistuu enemmän kuin voin taas ruoskinta kerma on makeampi ja melkein samanlainen kuin täysmaitoa.

4. Whipping voiteet sisältävät enemmän rasvaa kuin piimä.

5. kuohukermaa käytetään jälkiruoka täytettä, paksuuntumista keitot, joten jäätelöä ja kastikkeita ja käyttää tukikohta monia ruokia. Kirnupiimää on yksi yleisimmistä ainesosien leivonnassa. Piimä käytetään myös pohjana keittoihin. Koska piimä on korkea happamuus, sitä pidetään marinadi.