Ero Sipulit ja Salottisipulit Sipulit vs Salottisipulit

Sipulit ja salottisipuli on sama tieteellinen luokituksia. Niillä on myös pohjimmiltaan samat käyttötarkoitukset ruoanvalmistuksessa. Ne ovat sekä viljellyt ja vaikka niiden sipulit kasvaa maan alla, niitä ei pidetä mukulat.

Niitä on käytetty vuosisatojen piristää ruokaa. Ne voi syödä raakana, säilötty, jauhettu, kuivattu tai keitetyt ja karamellisokeria. Ruoka varmasti maistuu paremmin, kun höystettynä sipulia. Kaikkialla maailmassa, se kulutetaan valtavia määriä.

Niitä käytetään puoli palvelee kalojen ja siru kaupoissa Britanniassa ja Australiassa. Hampurilaiset eivät ole täydellinen ilman sipulia ja ne toimivat pohjana curryt Pakistanin, Iranin, ja intialaista ruokaa.

Ne ovat myös hoidetaan tiettyjä sairauksia. Ne sisältävät tulehdusta, anti-kolesteroli, syöpää torjuvaa ja antioksidanttisia ominaisuuksia ja uskotaan olevan seksuaalista ominaisuuksia.

On olemassa monia kepasipulin, nimittäin:
??? Sipuli, joita käytetään kuivattujen keittoa ja sipulijauhe.
??? Ilmasipuli, joka tuottaa bulblets kukka pään.
??? Pillisipuli, joka tunnetaan myös keväällä tai vihreä sipuli.
??? Keltainen sipuli, joka on pienentynyt päät ja ruskea iho.
??? Makea sipuli, joka on tasaisempi pää.
??? Purjo, jolla on pitkä sylinteri yhdistettyjä lehtiä vaipat nimeltään varsi.
??? Kerroin sipuli, joka tuottaa useita versoja.

Salottisipuli on kerroin sipuli. Se tunnetaan myös scallions tai eschalot ja on kotoisin Keski-ja Lounais-Aasiassa. Vaikka useimmat sipulit on vain yksi lamppu, salottisipuli, kuten valkosipuli kasvaa klustereita sipulit. Heillä on luja rakenne, makea, aromaattinen, ja pistävä maku.Salottisipuli ovat pieniä vaikka useimmat sipulit ovat isompia kokoja. Sipulit ovat yleensä kasvatetaan siemenistä tai pieni sipulit aiemman kauden mutta salottisipuli voidaan kasvattaa yhdestä lamppu, joka kasvaa klustereiksi. Ne istutetaan lyhin päivä vuoden.

Kaikki sipuli lajikkeet ovat fenolit ja flavonoideja, tunnettu vitamiini P ja citrin, joilla on tulehdusta, anti-mikrobi, anti-syöpä, ja anti-allerginen ominaisuuksia. Salottisipuli sisältää enemmän näitä yhdisteitä kuin muut sipuli lajikkeita.

Kuluttaminen runsasta sipuli on erittäin hyödyllistä naisille, koska sipulit auttaa tuhoamaan osteoklastien luusolua joka hajottaa luuta ja aiheuttaa osteoporoosia. Niitä käytetään parantua rakkuloita, paiseet, vaikka kurkkukipu.

Yhteenveto

1. Sipulit ovat mausteet, jotka ovat kasvaneet sipuleista kun salottisipuli on erilaisia ​​sipuli.
2. Useimmat sipulit kasvaa yhdeksi lamppu taas salottisipuli kasvaa useita sipulit yhdestä polttimo.
3. Useimmat muut sipuli lajikkeet tuottavat iso sipulit kun salottisipuli tuottaa pieniä sipulit klustereissa.
4. Kaikki sipulit sisältävät fenolit ja flavonoideja, joilla on anti-inflammatorisia, anti-syöpä, anti-mikrobi, ja anti-allerginen ominaisuuksia, mutta salottisipuli sisältää useampaa näistä yhdisteistä kuin muut sipuli lajikkeita.
5. Useimmat sipulit ovat aromaattisia ja on pistävä maku, mutta salottisipuli ovat makeampi, enemmän aromaattinen, ja on kiinteämpi kuvioita.
6. Salottisipulit ovat myös kalliimpia kuin muut sipuli lajikkeita.