Ero Mustavalkoinen PepperMustapippuri vs White Pepper

Yksi syy kukoistava ajatus etsintä iän, joka johti Espanjan löytö, mitä he kutsuvat 'uusi maailma' on mausteita. Se lisää makua ruokaan, mutta useimmat mausteet löytyy trooppisessa ilmastossa siksi sellainen määrä kasvaa etsinnän joukkueiden etsitään trooppisilla alueilla niiden pyrkimys löytää mauste. Tropical mausteet sanotaan olevan kaikkein herkullinen mausteet. Alkuvuodesta kertaa ja vielä nykyäänkin, yksi yleisimmin käytetty mauste jokapäiväisessä ruoanlaitto on pippuri. Kotoisin perheen pippurikasvit, Pepper (Piper nigrum) on kukkiva kasvi, joka kantaa hedelmää, joita kutsutaan pippurit, Pepper on kotoisin Intiasta ja on laajalti viljelty muilla trooppisilla alueilla. Vietnam pidetään maailman 's suurin tuottaja pippuria tänään, osuus 38% maailman' s tuotantoa. Pepper on myös maailman 's eniten vaihdettiin mauste.
Vaihtelu pippuria eroaa väri, joka on vaikutus, mitä erityisiä kypsyysasteen oli pippuri korjattu. Vihreät paprikat ovat pohjimmiltaan, raakoja mustapippureita jotka immaturely kuivataan auringossa ennen sitä kypsyy. Mustapippuria yleensä pariksi suolaa lähes jokaisessa mauste elintarvikkeisiin erityisesti lihan. Se on voimakas maku ja tuoksu on voimakas, minkä vuoksi monet kokit haluavat lisätä mustapippuria niiden ruoanlaittoon.
Valkopippuria toisaalta on valmistettu kypsistä pippureita kuivataan auringon alla. Vaikka mustapippuria on edullinen mausteita, koska se 's voimakas aromi, valkopippuria ovat edullisempia mustan, kun se tulee keittoihin ja kastikkeisiin. Valkopippuria on myös osa perus taulukon mauste jokaisessa ravintolassa.
Vertailun, mustapippuria ja valkopippuria eroavat värin. Musta paprikat on voimakkaampi maku, joka on edullisempi kuin valkoista tällaiseen tarkoitukseen, kun taas valkopippuria on edullinen osana taulukon mausteet ja mausteita keittoihin ja kastikkeisiin. Musta paprikat valmistetaan kuivatuista epäkypsä pippureita kun valkopippuria tehdään kuivattuja kypsiä pippurit. Molemmat lajikkeet tulevat eri tyyppejä, jotka voivat sisältää; maa, koko ja säröillä, jokainen on enemmän hienompi kuin muut ja on tehty se 'oma erityinen tarkoitus.

Yhteenveto:1. Pepper on maailman 's eniten vaihdettiin mauste
2. Mustapippuria on vahva maku ja tuoksu, myös edullisia mausta suolalla.
3. Valkopippuria on kevyempi ja makua ja aromia, se on osa taulukon mausteita ravintoloissa.
4. Mustapippuria on valmistettu kuivatuista raakoja pippureita (viherpippurit).