Ero Kush ja Weed Kush vs Weed

Kuka sanoo puutarhanhoito on vain niille, joilla on vihreä peukalo? Kuka tahansa voi todella istuttaa. Ja istutus kasvien on edullinen tapa säästää rahaa. Sijaan ostaa ruokakauppaan tai markkinoilla, voit aina istuttaa omalla takapihallaan.

Voit valita erilaisia ​​kasveja. Voit valita koristekasvit. Voit myös vihanneksia ja kasveja. Voit myös istuttaa kasvit, jotka ovat erittäin tehokkaita sairauden aikana. Voit myös istuttaa yrttejä, kuten basilikaa lehtiä ja rosmariini. Vaikka on olemassa mukavia kasveja, siellä voi myös olla kasveja, jotka on tarkoitus näyttää roskakoriin.

Lääkekasvin että olen 'm puhumme Kush, ja kasveja, jotka ovat hyödyttömiä ovat rikkakasveja. Vaikka on olemassa rikkaruohoja, jotka ovat hyödyllisiä, useimmat ovat kipu pään, kun se tulee viljellä kasveja.
Kushin on eräänlainen rikkakasvien, erityisesti kannabiksen ruohoa. Se tuli Lähi-idästä Aasian maissa, kuten Pakistan, Afganistan, ja Intiassa. Nimi tuli Hindukuš vuorijono Intiassa. Se tuotiin Britanniassa ja Yhdysvalloissa täytäntöönpanon ja käyttö lääkkeenä kannabista. Lääkkeet kannabis sanotaan hoitoon ja ehkäisyyn tietynlainen sairauksia. Esimerkkejä näistä ovat Alzheimerin 'tauti, keuhkosyöpä, COPD, rintasyöpä, HIV / AIDS, aivosyövän, ja multippeliskleroosi. Kannabiksen on yli 600 aineiden, kuten ruokahalun tehostajana, kivunlievitystä, antiemetic, ja antispasmodic.
'Weed' toisaalta on yleinen termi kasveille, jotka ovat ei-toivottuja omalla takapihallaan. Nämä kasvit ovat toivottuja, koska ne häiritsevät ja kilpailla muiden kasvien suhteen auringonvaloa, vettä ja ravinteita. Siten odottavat on alhainen tuotanto viljelykasvien. Voit myös odottaa kustannusten kasvua istutettavaksi näitä kasveja. Weeds ovat vahingollisia, koska näitä ei-toivottuja kasveja toimii isäntänä tuholaisia, kuten heinäsirkkoja, punkit ja hyönteiset. Esimerkkejä rikkaruohot ovat ruohon ja sarat. Weeds löytyy kaikkialta missään osassa maailmaa.Yhteenveto:

1. Kushin on eräänlainen rikkakasvien taas 'rikkakasvien' on yleisnimitys tyyppi kasvi.
2. Kush tuli Aasiasta, kun rikkaruohot löytyy kaikkialla.