Ero Pähkinät ja siemenetPähkinät vs Siemenet

Kun tarkastelemme tätä luetteloa: mantelit, cashew, flaxseeds, maapähkinöitä, kurpitsansiemeniä, seesaminsiemeniä, saksanpähkinät ja auringonkukan siemenet '' voi kertoa, mitkä pidetään pähkinöitä, ja mitkä ovat siemeniä? Luonnollisesti ne joilla siemenet lopussa lause kuuluvat siemenet luokka, mutta lukuun ottamatta, että mitkä ovat selviä eroja näiden kahden välillä?

Ensinnäkin, miten määritellä jokaisen aikavälillä? Pähkinät ovat kovan kuoritut hedelmät kasveja, jotka ovat tärkeitä ravinteita ihmiselle. Joitakin esimerkkejä pähkinät ovat hasselpähkinät, kastanjat, tammenterhoja ja hickories '' ja niille on ominaista kivistä hedelmät seinä, joka on itse asiassa yhdistelmä siemenen ja hedelmät.

Toisaalta, siemenet ovat pieniä tehtaan suljettu siemenkuoren, joka yleensä on tallennettu ruokaa. Kuten ehkä jo tietää, on olemassa joitakin syötäviä siemeniä, jotka ovat keskeinen osa ihmisen ruokavaliota, koska ne ovat hyvä lähde vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita, jotka ovat hyväksi keholle.

Sikäli kuin ravinnepitoisuus on huolissaan, pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita ja rasva; kun siemenet ovat runsaasti proteiinia, B-vitamiinia, kivennäisaineita, rasvaa ja ravintokuituja. Yksi yleinen harhakäsitys, että ihmisillä on maapähkinöitä ja maapähkinät, että ne ovat osa pähkinöiden perheen, mutta ne todella luokiteltu palkokasveja.

On joitakin siemeniä, kuten seesamin ja unikonsiemeniä, jotka eivät vaadi kuoret poistetaan kun syödään '', kun taas muut siemenet vaativat ulkokuori poistetaan. Ei ole väliä mitä kulinaarinen vaatimus on, että teillä on, tulet huomaamaan, että pähkinät ovat saatavilla eri muodoissa, kuten kuoritut, raaka, paahdettu ja kuiva paahdettu. Siemenet ovat saatavilla myös raaka ja paahdettu lajikkeet '' niin tee valintasi!Yhteenveto:

1. Pähkinät ovat yhden kylvetään hedelmiä, kun siemenet ovat propagative osa kasvin.

2. pähkinät on tyypillisesti yksi siemen tai kaksi, kun siemenet muodoltaan pienen alkion kasvi, ja ovat pienempiä.