Ero Leipä jauhoja ja kaikki tarkoitukseen jauhojaLeipä jauhot vs All-purpose jauhoja

Jauhot voi näyttävät kaikki samanlaisilta, mutta niitä käytetään eri tarkoituksiin. On yli pari jauhot ja näistä ovat kaikkiin tarkoituksiin jauhoja ja leipää jauhoja. Vaikka molemmat käytetään leivontaan ja muita ruoanlaittoon, jauhoja ja vehnäjauhoja eroavat koostumukseltaan ja useilla muilla tavoilla.

Tyypit jauhot eroavat määrän vehnänalkioita ja leseet jauhetaan sen kanssa. Tyyppi vehnää on myös tärkeä rooli. Molemmat kaikki tarkoitukseen jauhoja ja leipää jauhoja ovat alatyyppiä vehnäjauhoja. Ero on siinä, lähdemateriaalin, tuotannon ja ravintoarvoa. Näin ollen käyttö kaikkien tarkoituksen jauhoja ja leipää jauhoja vaihtelee. Vehnäjauhoja voidaan tehdä yhdistämällä maadoitettu matalan ja korkean gluteenia vehnä lajikkeita. Tyyppi kovavehnästä joka on kova kevätsadosta tehdään tuottamaan leipää jauhoja. Ruista ja ohraa voidaan myös lisätä tuottamaan leipää jauhoja.

Leipä jauhoja on hyvä tehdä leipää ja leivonnaisia. Se on 12-14 prosenttia proteiinia, ja se on erittäin tahmea, minkä vuoksi se nousee ja muodostaa sen muoto. Leipä jauhoja on valmistettu kova vehnäjauho. Vehnäjauhoja, toisaalta, sisältää 10 ja 12 prosenttia proteiinia. Se on valmistettu yhdistelmä pehmeitä ja kovia vehnäjauhot ja voi myös olla valkaistua tai valkaisematonta. Southern tuotemerkit valkaistua jauhoja vain 8 prosenttia proteiinia, koska ne on valmistettu pehmeästä syysvehnä. All-tarkoitukseen jauhoja on paras tehdä evästeet, leivät, kakut ja leivonnaiset.Gluteeni on mitä sitoo leivän taikina yhdessä kun veden lisääminen ja vaivaamisen jälkeen. Nämä ovat säikeet aminohapon proteiinia ja syntyvät mekaanisesti sekoittamalla. Proteiinipitoisuus jauhojen määrää heidän gluteenia omaisuutta. Tämä on syy, miksi leipä jauhot ovat parempia pehmeitä leivät ja hiiva leivän leivontaan. Ketjujen gluteenin anna taikinan kaapata kaasuja prosessin aikana hapattamalla ja ruoanlaittoon, koska tämä, jauhoja ei suositella keksejä, kakku sakkaa ja muut kovat leivät koska ne osoittautuvat sitkeä ja kova lopussa.
Kun haluat tehdä suklaa-sirut ja muut evästeet, monikäyttöinen jauhoja tulisi käyttää. Koska se on kaikki tai yleisiin tarkoituksiin, kaikkiin tarkoituksiin jauhoja voidaan käyttää myös tekemään pizza taikinat ja sämpylöitä ja muuta kärttyisä leivät. Gluteenipitoisuus myös määrittelee hinnan jauhot. Tällä on asia, joka on kaikkiin tarkoituksiin jauhoja on tavallisesti edullisempaa kuin jauhoja joka on suurempi gluteenipitoisuus.
Jos leipää jauhoja ei ole käytettävissä, kaikkiin tarkoituksiin jauhoja voidaan käyttää korvikkeena. Kuitenkin, et saa tuloksia odotat käytettäessä tätä korvikkeena. Useimmissa tapauksissa nämä kaksi ei tulisi vaihtaa keskenään. Kakut kaikista tarkoitukseen jauhoja olisi hyvin pettymys kuin kakkuja valmistettu jauhoja.
Voit aina kokeilla sisällä keittiössä. Riippumatta jauhoja olet kädessä, voit edetä sekoittamalla ainekset yhteen ja miten valmiin tuotteen tulee ulos. Mutta sinun täytyy pitää mielessä gluteeni omaisuutta jauhojen sillä se auttaa määrittämään tuloksen oman leivotaan keittiön herkkuja.
Yhteenveto:

1. Leipä jauhot ja kaikki tarkoitukseen jauhoja on eri käyttötarkoituksiin ja voidaan tai ei voida vaihtaa keskenään tai substituoitu riippuen siitä, mitä haluat leipoa.
2. Leipä jauhot on enemmän valkuaispitoisuus kuin kaikkiin tarkoituksiin jauhoja. Mitä korkeampi proteiinipitoisuus jauhoja, sitä enemmän tahmea se tulee.