Ero Chop Suey ja Chow MeinPilko Suey vs Chow Mein

Mikään muu ruoka on vaikuttanut enemmän ihmisiä kuin kiinalaista ruokaa. Ehkä tämä johtuu niiden makua tai valtavan tulvan kiinalaiset muihin maihin ja kulttuuriin. Antiikin ajoista lähtien ne ovat ylittäneet yli muihin maihin etsimään parempaa elämää ja kauppaan.

Ei vain ne yhteisiä Aasian alueella, mutta ne ovat myös lukuisia muualla maailmassa. Kaikkialla he menevät, he tuovat mukanaan heidän tapojaan, mukaan lukien niiden erilliset tyyli ruoanvalmistukseen.

Mitä tahansa maa voi mennä, odottaa löytävänsä Chinatown, paikka, jossa voit syödä aito kiinalainen ruoka kuten Chop Suey ja Chow Mein. Jotkut saattavat sekoittaa ne keskenään, mutta vaikka ne kypsyvät samalla tavalla, ainekset ja miten ne palvelevat ovat erilaisia.

Chop Suey

Chop Suey on sekoita paista valmistettu vihannekset, liha, äyriäiset, ja kastike. Miten se on kehitetty on useita versioita. Yksi on, että se oli, että se alkoi Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa 1800-luvun puolivälissä, jonka Cantonese maahanmuuttajia. Toinen on se, että se oli japanilainen kokki, joka loi sen.

Kaikkein uskottava versio kuitenkin on, että se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna Etelä-Kiinan maaseudulla Toisan. Se tehtiin jääneen vihanneksia ja nuudelit, joita sekoitetaan paistettu. Kun jotkut kiinalaiset muutti Yhdysvaltoihin, he valmistivat ruokaa siellä joka sitten tuli hyvin suosittu.Se on yleensä tarjoillaan riisiä. Ensimmäinen Chop Suey resepti koostui ainesosia kuten maksan ja kivipiiran, bambu silmut, ituja, sienet, ja mausteet. Kastike on yleensä paksuuntuu tärkkelystä.

Chow Mein

Chow Mein on sekoita paista valmistettu nuudelit, liha, äyriäiset, ja vihanneksia. Nuudelit tehdään vehnäjauhoista, muna, ja vesi ovat rapeaksi paistettuna. Se on aito kiinalainen ruokalaji, joka on peräisin Pohjois-Kiinassa, jossa peruselintarvike on nuudelit.

On olemassa kaksi keskeistä erilaista Chow Mein, yksi on höyrytetty Chow Mein joka on pehmeämpi ja päällä erilaisia ​​vihanneksia ja sekoitetaan soijakastike. Toinen on rapea Chow Mein joka tunnetaan myös Hongkong tyyli ja on kuivempi, terävämmät, ja päällä paksu ruskea kastike. Rapea Chow Mein on myös toiminut Chow Mein sandwich.

Yhteenveto

1. Chop Suey on sekoita paista valmistettu erilaisia ​​vihanneksia, lihaa ja mausteita vaikka Chow Mein on sekoita paista valmistettu nuudelit, lihaa, vihanneksia, ja mausteet.
2. Chop Suey peräisin Etelä-Kiinassa, kun Chow Mein peräisin Pohjois-Kiinassa.
3. Chop Suey on lisänä riisiä, kun Chow Mein tehdään nuudelit.
4. Chop Suey tehdään yleensä kanssa paksuuntuu kastike kun Chow Mein on yleensä sekoitettu soijakastike.