Ero lasi ja metalli pannujaLasi vs metalliastiaa

Cooking, paistamiseen ja vadit tulevat eri materials.In aikaisempien kertaa, savea käytettiin tekemään kattiloita ja myöhemmin metallien otti paikkansa. Lukuun ottamatta metalliastiaa, lohkot ovat myös yleisesti käytössä.

Vaikka lohkot käytetään, metallit ovat edelleen edullisia keittiössä. Metalliastiaa ovat pysyneet täällä pitkään ja he aikovat jäädä enemmän aikaa vaikka pannut erilaisia ​​materiaaleja esitellään.

Puhuttaessa lasin ja metallin pannut, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin. Ensimmäinen asia huomannut, turvallisuus ja kestävyys. Metalliastiaa ovat tukevampi ja vahvempi kuin lohkot. Metalli pannut eivät riko helposti taas lohkot voi rikkoa vaikutusta pienen voiman tai lämpötilavaihtelut. Kuitenkin särkymätön ja crack-resistenttejä lohkot ovat nyt saatavilla.

Yksi tärkeä asia, joka on huomannut, kun ruoanlaitto tai leivonnassa lohkot on, että vain alhaisen lämpötilan tarvitaan. Lasi on tunnettua imeä enemmän lämpöä kuin metalli- astiat ja siten, lämpötila olisi vähennettävä.

Etuna lohkot on, että ne eivät ruostu taas metalliastiaa voivat ruostua kanssa ilmasto-olosuhteet.

Lisäksi kun ruoanlaitto tai leivonnassa lasisessa pannulla, sinulla on etu tarkastella kohteita, jotka olet valmistautuu. On myös mahdollista, että astiat voivat tarttua metallin pohjaan. On kuitenkin olemassa nyt tarttumaton metalliastiaa käytettävissä.

Metalliastiaa voidaan käyttää paistamiseen mukavaa ruskea bakes. Sillä paahtavan, se on parempi käyttää metalliastiaa. Munien, tomaattien ja ruokaa, jotka sisältävät happamia ainesosia, se on parempi käyttää lasia pannulla happona voisi reagoida metalleja.Yhteenveto

1. Metallivuoat ovat tukevampi ja vahvempi kuin lohkot. Metalli pannut eivät riko helposti taas lohkot voivat rikkoa vaikutusta pienen voiman tai lämpötilavaihtelut.

2. Glass tiedetään imevät enemmän lämpöä kuin metalli- astiat ja siten, lämpötila olisi vähennettävä.

3. lasi pannut eivät ruostu taas metalliastiaa voivat ruostua kanssa ilmasto-olosuhteet.

4. Kun keitto tai leivonnassa lasisessa pannulla, sinulla on etu tarkastella kohteita, jotka olet valmistautuu.