Ero Riisi Etikka ja Rice viinietikkaaRiisi Etikka vs Riisiviiniä Etikka

Jokaisessa ruokaa jokaisen maailman maissa, etikka on tärkeä mauste. Sitä käytetään useimmissa reseptejä, etenkin salaatteja ja suolakurkkua.

Etikka on hapanta ainetta, joka on tuotettu läpi käymisen. Sen tärkein ainesosa on etanoli, joka muuttuu etikka- tai etaanihappoa. Se sisältää myös vähän pitoisuuksia viini-, sitruuna-, ja muut hapot.

Se keksittiin Kiinassa aikana Xia-dynastian ja sen kansa käyttää aikana Vanhan testamentin aikoina. Se on valmistettu useista eri lähteistä, kuten ohra, hedelmät, kookos, palmu, sokeriruo'on, rusinoita, päivämäärät, olut, hunaja, ja riisi.

Hedelmät viinietikkaa tehdään käymisen mehut; maltaiden etikka on valmistettu käymisen ohraa tai muuta viljaa; balsamiviinietikkaa tehdään alkoholin ja etikka käymisen viinirypälemehun ja kuumentamalla sitä. Sokeri etikka on valmistettu käymisen sokeriliemi tai melassia.

Etikka on hyvin yleistä Kiinassa, Japanissa, Koreassa ja Vietnamissa. Se on valmistettu käymisteitse riisi, ja jokainen maa tuottaa etikkaa joka on makua muilta. Ne ovat kaikki lievempi ja makeampi kuin Länsi etikkaa.

Neljästä, Kiinan riisi etikka on voimakkaampi maku ja voidaan tehdä valkoinen riisi, joka tuottaa vaaleankeltainen ja vahvempi-maustettu etikka, musta riisi joka tuottaa tumma ja savuinen maustettu etikka, tai punaista riisiä, joka tuottaa punaista värinen ja selvästi maustettu etikkaa.Japanilainen riisi etikka on täyteläinen ja mieto, ja on kokenut riisietikkaa lajikkeen on suolaa ja sokeria ja valmistuksessa käytetään sushi. Korean riisi etikka on tavallisesti valmistettu tahmea tai ruskea riisi sekoittaa nuruk. Vietnam on mausteinen ja hapan riisietikkaa.

Vaikka etikka on valmistettu suoraan käymisteitse riisi, riisi viinietikkaa on valmistettu riisi viiniä tai tähteet tekemiseen riisiviiniä. Riisi viinietikkaa tehdään sakasta tai rankin riisiviiniä. Nämä ovat tähteitä tai hiukkasia, jotka asettua alareunassa viiniä.

Vaikka yksi voidaan käyttää korvikkeena muiden, niillä on eri makuja. Riisi viinietikkaa on voimakkaampi maku aivan kuten Japani maustettua riisiä etikka, joka on valmistettu sakea tai riisiviiniä. Kuten riisi etikka, maku ja väri riisi viinietikkaa riippuu riisin, jota käytetään tehdä.

Yhteenveto:

1. Riisietikka valmistetaan käymisteitse riisi, kun taas riisi viinietikkaa on valmistettu riisi viiniä.
2. Riisietikka on valmistettu suoraan riisistä, joka alistetaan käymismenetelmällä taas riisi viinietikkaa tehdään rankin tai jäännöksen, joka on jäljellä alareunassa riisiviini.
3. Vaikka niillä on sama aine, joka on riisi, ne hieman eroavat makuja; riisi etikka on lievempi, kun taas riisi viinietikkaa on vahvempi.