Ero Maito ja kermaMaito vs Cream

Useimmat ihmiset tietävät, mitä maito ja voiteet ovat. Mutta vain harvat tietävät sen teknisiä eroja. Päällimmäisenä, on havaittu, että täysmaidon on noin 4% rasvapitoisuus verrattuna 6%: sta 8% rasvaa kerma. On jopa muita paksumpia kerma muunnelmia, jotka voidaan jo lyöty, joilla korkeampi rasvapitoisuus kuin tavalliset voiteet.

Vaikka on olemassa muita nesteitä ja jopa ei-ruoka nesteitä, jotka voidaan kuvata maitoa, termi maito on ilmeisesti connoted kuin ne, jotka on saatu nisäkkäiden nisärauhasista. Useimmat maitotuotteita, jotka jalostetaan ja myydään kaupallisesti tulevat lehmiä. Koska nisäkkään lahjoitusvarat, maito hallussaan monenlaisia ​​ravintoaineita. Adjektiivit lehmän 'maito, se on noin 3. 6% rasvapitoisuus 3. 4% proteiinia, ja 66 kilokaloria sataa grammaa. Vaikka arvot näitä ravintoaineita suuruus määräytyy eläimen jossa maito on peräisin, maito yleensä on paljon tyydyttyneitä rasvoja ja kalsiumia.

Kun täysmaitoa on seistä puoli päivää koko päivän 'aika, sillä on luonnollinen taipumus jakaa itsensä kahteen kerrokseen. Alempi kerros on sanottu olevan vähärasvainen tasolle, joka myös sattuu olemaan suurempi kerros verrattuna pienempiin rasva pintakerros. Tämä ylempi maito tasolla kutsutaan kerma kerros. jotta todellinen voiteet tunnetaan nykyään, tämä erotusmenetelmä on nopeuttanut käytön kerma erotin. tämän seurauksena vähemmän tiheää rasva nousee taas tiheämpää vesipitoisuus laskee. Tämä ei ole yllättävää, koska tämä on juuri se syy, miksi voiteet on enemmän rasvapitoisuus kuin säännöllisesti maitoa.

Kuitenkin, jos alkuperäinen maitotuote on päättänyt jäädä sen maidon muodossa sen on käytävä läpi prosessia kutsutaan homogenointi ja pastörointi.

Mitä perus kulutuksen, maito voi helposti olla humalassa, kun kerma on yleensä syödään. Voiteet ovat harvoin valmiita syötäväksi sinänsä; vaan se yhdistetään aineista muita ruokia keksiä creamier elintarvikkeeseen. Useimmat voiteet käytetään myös jälkiruoka valmisteissa.Yhteenvetona vaikka molemmat elintarvikkeet pidetään maitotuotteet he silti eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Yleensä maito on pienempi rasvapitoisuus verrattuna kerma.

2. Cream on peräisin maidosta eikä päinvastoin.