Ero musta ja punainen luumutMusta vs Red luumut

Luumut ovat makea mehukas hedelmiä, joilla on korkea ravintoarvo. Luumut, jotka liittyvät manteli ja persikka, kuuluvat sukuun Prunus. Markkinoilla on satoja lajikkeita luumut. Näistä Euroopan ja Japanin luumu lajikkeet ovat käytettyjä.
Ensinnäkin, let 's keskustella musta luumut. Mustat luumut ovat makeita hedelmiä. Nämä mustat luumut syödään tuoreena kesäisin ja tehdään myös osaksi hilloja. Mutta nämä mustat luumut pääasiassa kuivataan muodostamaan luumut, joita käytetään laajasti talvikaudella. Musta luumut yleensä käytetään tekemään haudutettu luumut ja myös täytteenä sianlihaa tai kanaa. Nämä luumut ovat myös käytetään Stifado ja makeita piirakoita.Nyt 's katsomaan punainen luumut. Toisin kuin musta luumut, punainen luumut ovat hapan makea hedelmiä. Aivan kuten musta luumut, ihmiset haluavat syödä niitä tuoreita kesällä ja tehdä niistä luumut käyttää? Talvikaudella. Punainen luumut ovat käytetään pääasiassa linssikeitosta ja kalaa muhennos. punainen luumut ovat myös hyviä hyytelöä aavikoilla.
Musta ja punainen luumut ovat hyväksi terveydelle ja ovat hyvin ravitsemuksellisia. Luumut ovat runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat solujen uudistumista. ? Luumut yleisesti tiedetään paremmin verenkiertoa ne auttaa raudan imeytymistä. On tunnettua, että luumut voidaan estää silmätulehduksia ja myös terävöittää näköä. ? Musta ja punainen luumut tiedetään syövän ja kasvaimia. On myös sanottu, että musta ja punainen luumut voi vähentää riskiä sydänvaivoja. sekä musta ja punainen luumut ovat runsaasti C-vitamiinia
Yhteenveto

Musta luumut ovat makeita hedelmiä.

Toisin kuin musta luumut, punainen luumut ovat hapan makea hedelmiä.

Ihmiset mieluummin syö punaista ja mustaa luumut raikas kesällä ja tehdä niistä luumut käytettäväksi talvella.

Musta luumut käytetään yleensä tehdä haudutettu luumut ja myös täytteenä sianlihaa tai kanaa. Nämä luumut ovat myös käytetään Stifado ja makeita piirakoita.

Red luumut käytetään pääasiassa linssikeitosta ja kalaa muhennos. Punainen luumut ovat myös hyviä hyytelöä aavikoilla.

Musta ja punainen luumut ovat hyväksi terveydelle ja ovat hyvin ravitsemuksellisia.