Ero Bagel ja BialyBagel vs Bialy

Bagel ja Bialy ovat sämpylöitä. Valmistettu vehnätaikinaa, sekä leivos ja Bialy ovat samankaltaisia ​​niiden ulkonäkö ja samankaltaisia ​​niiden ainesosia. Sekä Bagel ja Bialy katsotaan saaneen alkunsa Puolasta.

Bialy on tasainen sämpylä, joka on valmistettu gluteenijauho. Ainesosia, kuten hienonnettu sipuli ja unikonsiemeniä muodostavat yläosaan Bialy. Toisaalta, Bagel on sämpylä, joka sisältää mallasta.

Yksi ero, joka voidaan nähdä, että mallas on Bagel muuntuu sokeri kun se ei tapahdu Bialy. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Bagel sisältää jauhoja verrattuna Bialy.

Toinen merkittävä ero, joka voidaan nähdä kahden herkkuja on, että Bagel sisältää sokeria ja Bialy tulee ilman sokeria. Toisaalta, Bialy sisältää hienonnettu sipuli sen päälle lisättyä maku.

Valmisteluun myös, on paljon eroa Bagel ja Bialy. Vaikka Bagel on keittää ennen sitä on paistettu, Bialy voidaan paistaa suoraan.

Se on erittäin helppo erottaa Bagel ja Bialy vain katsomalla sitä. Bagel on reikiä keskellä kun taas Bialy ei ole tällaista reikää. Sen sijaan, että reikä, Bialy on vain masennus. Se on tässä masennus että ainesosia kuten hienonnettu sipuli, korppujauhoja, valkosipuli ja unikonsiemeniä ovat täynnä.

Verrattaessa koko, Bialy tulee monenlaisia ​​koon verrattuna Bagel. Toisin leivos, Bialy on hieman kuiva. Bialy on myös hieman rapeaksi ulkopuolella verrattuna Bagel.

Nyt puhuu nimet, Bialy on lyhennetty muoto bialystoker kuchen. Bagel on peräisin 'Beaugal', mikä tarkoittaa takuita tai keula tai paalin.Yhteenveto

1. Bagel sisältää jauhoja verrattuna Bialy.

2. Bagel sisältää sokeria ja Bialy tulee ilman sokeria.

3. Vaikka Bagel on keittää ennen sitä on paistettu, Bialy voidaan paistaa suoraan.

4. Bagel on reikiä keskellä kun taas Bialy ei ole tällaista reikää. Sen sijaan, että reikä, Bialy on vain masennus.

5. Bialy tulee monenlaisia ​​koon verrattuna leivos.

6. Toisin kuin leivos, Bialy on hieman kuiva. Bialy on myös hieman rapeaksi ulkopuolella verrattuna Bagel.