Ero Cilantro ja KorianteriKorianteri vs Korianteri

Korianteri, joka tunnetaan myös korianteri, on yrtti, jota käytetään Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Korianteri ja korianteri ovat samoja asioita, ja on tuskin mitään eroa niiden välillä. Korianteri ja korianteri, joita käytetään kaikkialla maailmassa on eri nimillä eri maissa. Kun ihmiset Latinalaisessa Amerikassa mieluummin sanoa korianteri, ihmiset Kaakkois-Aasiassa ja Lähi-idässä mieluummin sanoa korianteri.

Vaikka korianteri ja korianteri ovat samat, nämä pidetään eri joissakin osissa maailmaa. Valtioissa, korianteri ja korianteri pidetään eri. Valtioissa, korianteri kutsutaan nimellä lehdet kasvin ja korianterin siemeninä. Siemenet ja varret tämän kulinaarisia yrtti käytetään monenlaisia ​​elintarvikkeita ja usein mausteet ja chili.

Voidaan nähdä, että siellä on paljon eroa siemenet ja lehdet. Vaikka lehdet ovat pistävä haju ja maku, siemenet ovat mausteinen ja sitruunainen tuoksu. Lehdet ovat erittäin käytetään maustetaan elintarvikkeissa. Toisin kuin muissa osissa maailmaa, lehdet eivät ole niin paljon hyväksytty Euroopassa.

Vaikka korianteri voidaan viitata yrtti itse, korianteri voidaan viitata siemenet. Korianteri voi viitata myös kuivatun tuotteen taas korianteri viitataan usein tuoreen muotoon.

Korianteri, joiden sanotaan olla aluevaltaus lehdet, ovat kuin lehdet fenkoli, porkkana ja persilja. Kentällä korianteri sai markkinoilta on todella siemen yrtti eikä lehtiä. Siemenet käytetään laajalti rohdosvalmisteita ja ravintolisiä.

Korianteri on johdettu Latinalaisen Coriandrum sativum taas 'korianteri' tiedetään sen espanjannosta.Yhteenveto

1. Cilantro ja korianteri, jotka ovat sama asia, on eri nimillä eri maissa eri nimillä. Kun ihmiset Latinalaisessa Amerikassa mieluummin sanoa korianteri, ihmiset Kaakkois-Aasiassa ja Lähi-idässä mieluummin sanoa korianteri.

2. valtioissa, korianteri ja korianteri pidetään eri. Korianteri on tarkoitettu niin kasvin lehdet ja korianterin siemeninä.

3. Kun lehdet ovat pistävä haju ja maku, siemenet ovat mausteinen ja sitruunainen tuoksu.

4. Vaikka korianteri voidaan viitata yrtti itse, korianteri voidaan viitata siemenet.