Ero Pähkinät ja maapähkinätPähkinät vs Peanuts

Suurin ero pähkinät ja maapähkinät, että pähkinät kasvavat suortuva taas pähkinöitä kasvaa maan alla. Pähkinät kutsutaan myös pähkinöitä ja maapähkinöitä palkokasveja.

Mukaan kasvitieteen, mutteri on kuori peittämä hedelmä kasvin tai puun. Sisempi osa on kova kuori on nimeltään ytimen, joka on syötävä. Mutteri on kova, yksi kylvetään tai korkeintaan voi olla kaksi siemeniä ei jaettu avoin hajottaa sen siementen kun kypsynyt. Toisaalta, maapähkinä palkoja on useita siemeniä löytyy yhdessä palkokasvien. On helppo jakaa avoin hajottaa sen siementen kun kypsynyt. Pähkinät indehiscent taas palkokasveja ovat dehiscent.

Toinen merkittävä ero pähkinät ja siemenet on muttereita ei kiinnitetty munasarja seinään ja palkokasvit on yleensä useita siemeniä kiinnitetty munasarja seinät niiden palkoja. Tässä yhteydessä on epäselvää, onko maapähkinä on mutteri tai palkokasvien, sillä pod että maapähkinä on dehiscent taas siemeniä ei lainkaan kiinnitetty munasarja seinä, joka on aivan samanlainen kuin mutterit. Identiteetti maapähkinä on aina pysynyt kriisitilanteissa onko mutteri tai palkokasvien. Kuten on helposti ilmeistä nimissä kuitenkaan maapähkinät ovat ehdottomasti palkokasveja.

Maapähkinät ihanteellisesti käytetään Vuoroviljelyä kuin ne korvaavat ja täydentää typen maaperään. Tenavat toisin kuin pähkinöiden kasvaa maan alla kuten perunaa. Useimmat pähkinät kuten mantelit tai saksanpähkinöitä on pienempi pitoisuus tyydyttyneiden rasvojen verrattuna maapähkinöitä. Pähkinät tarjoavat runsaasti proteiineja ja ne tulevat erinomainen polttoaine lähde, koska niiden muunneltua rasvoja. Ne vakinaistaa veren rasva- ja suojaavat sydän- heikkeneminen.

On olemassa useita lajikkeita pähkinöitä kuten Espanjan pähkinöitä tai Virginiassa maapähkinöitä. Heillä on enemmän bioflavonoid erityisesti verrattuna pähkinät ja ne ovat myös runsaasti vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita hyvän terveyden. Kun kyseessä on puun pähkinä, ne sisältävät erilaisia ​​pähkinöitä, kuten hasselpähkinöitä, manteleita, cashew, Hickory, pekaanipähkinät, saksanpähkinät jne

Toinen ero pähkinät ja maapähkinät on, että ne molemmat ovat erilaiset koostumukset ja perustavaa laatua biologisia eroja, jotka aiheuttavat pähkinöitä ja palkokasveja merkitä erikseen. Maapähkinöitä viljellään yksivuotisia kasveja eri puolilla maailmaa kuten Intiassa, Kiinassa ja trooppisilla alueella Afrikassa.Yhteenveto:

1. Pähkinät ovat pähkinät mutta maapähkinöitä palkokasveja.

2. Nuts kasva puissa taas pähkinöitä kasvaa maan alla, kuten perunaa.

3. Mutteri on indehiscent taas maapähkinöitä dehiscent.

4. Tenavat on mono tyydyttyneitä rasvoja ja heillä on bioflavonoid.