Ero Ham ja Kanadan BaconHam vs Canadian Bacon

Kinkkua ja Kanadan pekonia ovat samanlaisia ​​maku, rakenne ja ulkonäkö. Kuitenkin, kinkkua ja Kanadan pekonia on monia eroja.

Kanadalainen pekoni on saanut siitä loin leikkaus, joka kulkee pitkin takaisin sika taas kinkku on saanut siitä Primal leikkaus, joka sisältää jalka, Butt, ja varsi. Ham on hankkineet kuutioina paloina, viipaleita ja koko muoto. Toisaalta, Kanadan pekonia on hankkineet viipaloitu muodossa vain.

Kun kinkku sisältää hunajaa tai sokeria, Kanadan pekonia ei sisällä mitään näistä. Nyt tarkastellaan kaloripitoisuus, Kanadan pekonia sisältää vähemmän kaloreita kuin kinkkua. Lisäksi Kanadan pekonia on pienempi hiilihydraatteja ja kolesterolia kuin kinkkua. Kanadan pekonia myös enemmän valkuaispitoisuus kuin kinkkua. Samaan aikaan, kinkku sisältää enemmän natriumia kuin Kanadan pekonia. Toisin Kanadan pekonia, kinkkua sisältää enemmän C-vitamiinia ja kalsiumia.

Verrattaessa rasvapitoisuus on vain kevyt ero Kanadan pekonia ja kinkkua. Canadian Bacon sisältää hieman enemmän tyydyttyneitä rasvoja kuin kinkku.Ham on yleensä syödään lounas tai päivällinen taas Kanadan pekonia syödään aamiaisen aikana.

Talking lisää Kanadan pekonia, se suolataan ja suolattua lihaa aivan kuten perinteinen pekoni Yhdysvalloissa taas se kovetetaan ja käsitellään eri tavoin Kanadassa ja Isossa-Britanniassa. Kanadan pekonia ei tarjoilla kovaa mutta vain toimi, kun pehmeä ja mehukas. Jos jätetään kovettua, Kanadan pekonia olisi mauton ja kuiva.

Yhteenveto:

1. Kanadan pekonia on saanut siitä loin leikkaus, joka kulkee pitkin takaisin sika taas kinkku on saanut siitä Primal leikkaus, joka sisältää jalka, Butt, ja varsi.
2. Ham on yleensä syödään lounas tai päivällinen taas Kanadan pekonia syödään aamiaisen aikana.
3. Kanadan pekonia sisältää hieman enemmän tyydyttyneitä rasvoja kuin kinkku.
4. Ham on hankkineet kuutioina paloina, viipaleita ja koko muoto. Toisaalta, Kanadan pekonia on hankkineet viipaloitu muodossa vain.
5. Kanadan pekonia ei tarjoilla kovaa mutta vain toimi, kun pehmeä ja mehukas.
6. Kun kinkku sisältää hunajaa tai sokeria, Kanadan pekonia ei sisällä mitään näistä.
7. Kanadan pekonia sisältää vähemmän kaloreita kuin kinkkua.
8. Kanadan pekonia on pienempi hiilihydraatteja ja kolesterolia kuin kinkkua. Kanadan pekonia myös enemmän valkuaispitoisuus kuin kinkkua.