Ero Olut ja Malt viinaOlut vs Malt viina

Voit nauttinut sekä olut ja mallasjuoma, ja ovat huomanneet eroa niiden makua. No, lukuun ottamatta tässä, on olemassa monia muita eroja näiden kahden välillä. Itse asiassa jotkut pitävät mallasalkoholijuoman heikommaksi kuin olutta.

Suurin ero mallasalkoholijuoman ja olut on tapa, jolla ne on valmistettu, ja alkoholipitoisuus. Olut on joko ylhäältä käynyt tai alhaalta käynyt, kun taas mallasalkoholijuoman on vain pohjahiivaolut.

Harkittaessa alkoholipitoisuus, mallasalkoholijuoman on korkeampi alkoholipitoisuus kuin olut. Malt alkoholi sisältää usein maissi, lisättyä sokeria tai muita aineita, jotka lisäävät alkoholipitoisuuden. Olut sisältää vähemmän alkoholia, yleensä alle viisi prosenttia. Juomia, jotka ylittävät tämän kutsutaan malt liquor, lager tai ale. Malt viina alkoholipitoisuus on 12 prosenttia tai enemmän.

Kun se tulee maku, mallasalkoholijuoman puuttuu karvas maku, joka tulee olutta. Tämä johtuu siitä, että mallas viina on makeutettu. Malt viina on myös enemmän mausteinen maku kuin olutta. Olut on lievempi, ja on pehmeämpi maku kuin malt liquor.Kuten aiemmin todettiin, jotkut ihmiset pitävät mallasalkoholijuoman olla huonompi olutta, koska se myydään suurissa pulloissa. Malt viina myydään 40-unssi pulloa, kun taas olutta myydään 12-unssi pulloa. Malt viina on halvempaa kuin olutta.

Mallasalkoholijuoman pidetään huonolaatuisempi olutta. Malt viina on tunnettu alkoholijuoma yhteinen keskuudessa alempien luokkien. Yksi voi saada humalassa nopeammin mallasalkoholijuoman kuin olutta.

Yhteenveto:
1. Olut on joko ylhäältä käynyt tai alhaalta käynyt, kun taas mallasalkoholijuoman on vain pohjahiivaolut.
2. Olut sisältää vähemmän alkoholia, yleensä alle viisi prosenttia. Mallas nestettä, toisaalta, on suurempi alkoholipitoisuus, tavallisesti 12 prosenttia tai enemmän.
3. Malt viina puuttuu karvas maku, joka tulee olutta. Se on myös spicier maku. Olut on lievempi ja on pehmeämpi maku kuin malt liquor.
4. Malt viina myydään 40-unssi pulloa, kun taas olutta myydään 12-unssi pulloa.