Ero Jauheliha ja Ground ChuckJauheliha vs Ground Chuck

Naudan tulee eri tyyppejä, kuten; jauheliha, maa kimpale, maa pyöreä, ja erilaisia ​​pihvejä. Kuitenkin jauheliha on tyypillisin tyyppi naudanlihan ja suurin naudanlihan erä myydään ruokakaupoissa.
Ground istukka on naudanlihaa, joka tulee edestä naudanlihaa olkapäät. Toisaalta, jauheliha on jäänne kappaletta leikkaamisen jälkeen naudanlihan paistit ja pihvit. Tämä tarkoittaa, että maa istukka on lähtöisin tietystä osasta tai erityisestä leikkaus taas jauheliha tulee monesta osia tai muita erilaisia ​​leikkauksia.
Kuten kohti sääntö, jauheliha ei saa sisältää täyteaineita, ja vesi. Ground istukka on pääasiassa käytetty tehdä lihapullia tai hampurilaisia.

Jauheliha ja maa istukka on monia eroja niiden sisältöä, erityisesti rasvapitoisuus. Jauheliha tulee hieman enemmän rasvaa kuin maahan istukka. Kun maa istukka mukana 20 prosenttia rasvaa, jauheliha tulee 27 prosenttia rasvaa.
Kolmen unssin osa maa istukka sisältää noin 209 kaloria, 14 g rasvaa (5 g tyydyttyneitä), 20 g proteiinia, ja hiilihydraatteja. Proteiini maahan istukka on helposti imeytyä elimistöön.

Kun otetaan huomioon ravinteiden jauheliha, se riippuu pääasiassa osittain Jos liha on leikattu. Kolmen unssin osa jauheliha sisältää noin 184 kaloria ja 10 g rasvaa (4 g tyydyttyneitä).Verrattaessa hinta kaksi, maa istukka tulee hieman halvempia kuin jauheliha.

Yhteenveto:

1. Ground kimpale lähtöisin tietystä osasta tai erityisestä leikkaus taas jauheliha tulee monesta osia tai muita erilaisia ​​leikkauksia.
2. Ground istukka on naudanlihaa, joka tulee edestä naudanlihaa olkapäät. Toisaalta, jauheliha on jäänne kappaletta leikkauksen jälkeen se paistit ja pihvit.
3. Jauheliha on tyypillisin tyyppi naudanlihan ja suurin naudanlihan erä myydään ruokakaupoissa.
4. Kun maa istukka mukana 20 prosenttia rasvaa, jauheliha tulee 27 prosenttia rasvaa.
5. Kolmen unssin osa maa istukka sisältää noin 209 kaloria, 14 g rasvaa (5 g tyydyttyneitä), 20 g proteiinia, ja hiilihydraatteja. Kolmen unssin osa jauheliha sisältää noin 184 kaloria ja 10 g rasvaa (4 g tyydyttyneitä).
6. Verrattaessa hinta kaksi, maa istukka tulee hieman halvempia kuin jauheliha.