Ero Hot Chocolate ja kuumaa kaakaota Hot Chocolate vs kuumaa kaakaota

Kuumaa kaakaota ja kuumaa kaakaota ovat erilaisia ​​juomia, jotka ovat yleisesti parempana ihmiset ympäri maailmaa. Monissa maissa, termit 'kaakaota' ja 'kuuma kaakao' käytetään eri tavalla leimata kahta eri juomia. Mutta Yhdysvalloissa, kaksi termit tarkoittavat vain sama asia, ja on tuskin eroa mainittu näiden kahden välillä.

Kuumaa kaakaota valmistetaan kaakaojauhe. Lisäämällä kaakaojauhetta lämmintä maitoa tai vettä tekee kuumaa kaakaota juomaa. Jos kaakaojauhe ei makeutettu, sokeri voidaan lisätä sitä. Kaakaojauhe saanut siitä painetaan suklaata. Kun teet kaakaojauhe, rasva, jota kutsutaan myös kaakaovoi, poistetaan sen myös suklaan maku säilyy.

Kaakao on valmistettu sulatettu suklaa joka tulee muodossa baari, suupala, tai pelimerkkejä. Lisäämällä sulatettu suklaa lämmintä maitoa tekee kuumaa kaakao. Sulatettu suklaa tulee maitoa, makea, ja puolimakeat makuja. Tämä suklaa, joka tunnetaan myös leipurit suklaata, ei syönyt kuin maitosuklaalevy.

Voidaan nähdä, että kaakao on kehitetty useita vuosisatoja ennen kuumaa kaakaota. Sanotaan, että Olmecs Keski-Amerikan kehitetty kaakaota.Verrattaessa kahta, kaakaota tulee korkea rasva / sokeripitoisuus ja tulee pieni kaakaopitoisuus. Tämä tarkoittaa, että kuumaa kaakaota on parempi terveys, koska se tulee verensokerin ja rasvapitoisuus. Kuuma kaakao on myös voimakas antioksidantti juoma verrattuna kaakaota.

Yhteenveto:

1. Kuuma kaakao valmistetaan kaakaojauhe. Lisäämällä kaakaojauhetta lämmintä maitoa tai vettä tekee kuumaa kaakaota juomaa.
2. Kaakao on valmistettu sulatettu suklaa joka tulee muodossa baari, suupala, tai pelimerkkejä. Lisäämällä sulatettu suklaa lämmintä maitoa tekee kuumaa kaakao.
3. Kun teet kaakaojauhe, rasva, jota kutsutaan myös kaakaovoi, poistetaan sen myös suklaan maku säilyy.
4. Kun verrataan kahta, kaakaota tulee korkea rasva / sokeripitoisuus ja tulee pieni kaakaopitoisuus.
5. Hot kaakao on myös voimakas antioksidantti juoma verrattuna kaakaota.
6. sulatettu suklaa tulee maitoa, makea, ja puolimakeat makuja. Tämä suklaa, joka tunnetaan myös leipurit suklaata, ei syönyt kuin maitosuklaalevy.