Ero Siemenet ja sipulitSiemenet vs Lamput

Mitä eroa on siemenen ja polttimon? Siemen voidaan kutsua alkion sisällä siemenkuori, joka yleensä tallentaa ruokaa uuden tehtaan kunnes se voi tuottaa ruokaa omasta. Toisaalta, lamppu voidaan kutsua kypsä kasvi rakenne, joka on valmistettu modifioitu lähtee turvoksissa tyvestä. Sipulit myös tallentaa ruokaa kunnes se menee läpi ajan lepokauden.

Siemenet ovat tulosta kypsyneitä ovule hedelmöittymisen jälkeen. Kehittäminen siemenet on viimeinen prosessi hedelmöityksen. Siemenet ovat myös vastuussa lisääntymiselle kasveja. Lamput ovat maanalaiset pystysuorassa versoja joka on muuttanut lehtiä. Vaikka pohja lamppu ei tue lehdet, se sisältää ruokaa varaa. Lamput voidaan myös kutsua rakenteena, joka tallentaa koko elämäntavat tehtaan maanalainen rakenne.

Vaikka sipulit ovat monivuotisia, siemenet ovat vuosittain, monivuotinen ja joka toinen vuosi. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että lamput tarvitsevat alhainen maintanence kuin siemeniä vaalimalla. Toinen asia on, että lamput voidaan siirtää paikasta toiseen erittäin helposti katsoo, että on vaikea poistaa kasveja, joka tulee siemenet.Siemenet ovat yleensä kylvetään taas sipulit istutetaan kaivamalla reikiä maahan. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että siemenet ovat yleensä sisällä siemenkuoren taas sipulit ovat itse takki. Lamput ovat maapallo muotoinen, jossa on päällekkäiset lähtee johtuvat hyvin lyhyt varsi. On olemassa kahdenlaisia ​​sipulit yhdenlaista sipulit kuten sipuli on paperimainen peite lehdet ja muu ei ole tällaista kattaa.

Siemenet voidaan periaatteessa jakaa kolmeen osaan siemenkuoren, alkio ja endospermiä. Toisaalta, sipulit jaetaan alkuunsa, paksu mehevä lehdet, sivusuunnassa lamppu, varsi ja juuret.

Yhteenveto
1. Siemen voidaan kutsua alkion sisällä siemenkuori, joka yleensä tallentaa ruokaa uuden tehtaan kunnes se voi tuottaa ruokaa omasta. Lamput ovat maanalaiset pystysuorassa versoja joka on muuttanut lehtiä.
2. Vaikka sipulit ovat monivuotisia, siemenet ovat vuosittain, monivuotinen ja joka toinen vuosi.
3. Lamput tarvitsevat alhainen maintanence kuin siemeniä vaalimalla. Lamput voidaan siirtää paikasta toiseen erittäin helposti katsoo, että on vaikea poistaa kasveja, joka tulee siemenet.
4. Siemenet ovat yleensä kylvetään taas sipulit istutetaan kaivamalla reikiä maahan.