Ero White and Light TunaWhite vs Light Tuna

Merivesi kala, Tonnikala kuuluu perheeseen Scombridae. Tonnikala on laajalti myydään säilykkeitä ja voi törmännyt erilaisia ​​tonnikalasäilykkeiden. Tonnikalasäilykemarkkinoita, lähinnä valkoinen ja kevyt tonnikala, on monia eroja, kuten maku ja laatu.

Kun valkoinen tonnikala on purkitettu kasviöljyssä, kevyt tonnikala on purkitettu veteen. Tämä on yksi tärkeimmistä erojen välillä nähdään näiden kahden tonnikalasäilykkeiden. Kuten Light tonnikala on purkitettu veteen, sen katsotaan olevan terveempiä kuin valkoinen Tuna.

Valkoinen virittää, joka tunnetaan myös keltaevätonnikala, yleensä viittaa leikata että Tuna. Verrattaessa maku, valkoinen tonnikala on miedompi kuin valo tonnikalaa. Toisin Light Tonnikala, valkoinen tonnikala myös sisältää enemmän valkoista lihaa. Toisaalta, valo tonnikalaa tulee enemmän tumma lihaa. Yleensä valo tonnikalaa tulee keltaevätonnikalaa tai boniittia.

Yleensä kaikki merikala sisältää elohopeaa ja tonnikala ei ole poikkeus. Mercury tiedetään olevan haitallisia ihmisille. Mitä elohopeapitoisuus, kevyt tonnikala on turvallisempi kuin valkoinen tonnikala. Elohopeapitoisuus valossa tonnikala on alhaisempi kuin valkoisen tonnikalan. On tunnettua, että valkoisen tonnikalan sisältää kolme kertaa suurempi elohopeapitoisuus kuin valo tonnikalaa.

Kaloreita myös, voi törmännyt ero näiden kahden tonnikalaa. Vaalea tonnikala sisältää vähäkalorisia verrattuna valkotonnikalasaaliiden. Puhutaan laatu ja maku, valkoinen tonnikala on edullisin kuin valo tonnikalaa.

Ravitsemus sisältöä, sekä valkoiset tonnikalan ja valon tonnikala sisältävät lähes sama sisältö. Kuitenkin valkoinen tonnikala on hieman enemmän kaloreita ja rasvaa. Toinen ero nähdä on omega-3 rasvahappoja sisältöä. Valkoinen tonnikala sisältää omega-3 rasvahappoja.

Yhteenveto1. Kun valkoinen tonnikala on purkitettu kasviöljyssä, kevyt tonnikala on purkitettu veteen.

2. Valo tonnikala pidetään terveempiä kuin valkoinen Tuna.

3. maku, valkoinen tonnikala on miedompi kuin valo tonnikalaa.

4. elohopeapitoisuus valossa tonnikala on alhaisempi kuin valkoisen tonnikalan. On tunnettua, että valkoisen tonnikalan sisältää kolme kertaa suurempi elohopeapitoisuus kuin valo tonnikalaa.

5. Valkoinen tonnikala on hieman enemmän kaloreita ja rasvaa. Toinen ero nähdä on omega-3 rasvahappoja sisältöä. Valkoinen tonnikala sisältää omega-3 rasvahappoja.

6. Puhutaan laatu ja maku, valkoinen tonnikala on edullisin kuin valo tonnikalaa.