Ero Dumplings ja WontonsDumplings vs Wontons

Nyytit ja wontons ovat pallot valmistettu taikina. Wontons pidetään eräänlainen kokkare kuten nyytit voi olla tyhjä sisältä tai täytetään. Kun nyytit ovat täynnä sisällä joitakin erityisiä täyttö, ne ovat joskus kutsutaan wontons.

dumplings
Nyytit ovat periaatteessa palloja taikinan, josta voitaisiin tehdä jauhoja tai leipää tai perunaa ja keitetään höyryssä, paistamiseen, keittämällä, kytevän tai leivonnassa. Ne voisivat olla täynnä kalaa, lihaa tai vihanneksia. Jotkut nyytit voi olla aivan pallot taikina, jossa muiden ainesosien sekoittaa taikinaan ilman täyte sisällä, esimerkiksi jotain gnocchi, tai ne voidaan täyttää ja koteloitu lehdet, leivonnaiset, taikina tai taikina kuten wontons. Ne voivat olla joko mausteinen tai makea. Niitä käytetään sekä suolaisia ​​ruokalaji sekä makeisia. Nyytit voi syödä kastike, keittoihin tai patoihin, tai ne voidaan syödä lautasen itse. On olemassa monia eri versioita nyytit Kiinan ruokaa kuten Har Kao, porsaan pulla, Siew Mai, Crystal myky jne Let 's tarkistaa joitakin muunnelmia.

Jiaozi
Jiaozi on täynnä lihaa, yleisimmin jauhettua sianlihaa, kanaa, naudanlihaa, lammasta, kalaa, ja katkarapuja tai sekavihanneksia jotka hienonnettu. Nämä täytteet kääritään sitten taikina ja keitetyt tai höyrytettyjä. Heillä on paksumpi iho kuin tavanomaiset pyöryköitä ja on muotoiltu eri tavalla; ne ovat pidempiä ja kääritään eri tavoin.Guotie
Kun Jiaozi on matala paistettu, se kutsutaan guotie.
myky
Myky ovat makeita kera, pienempiä, ja ovat täynnä taikina makea seesami, punainen papu, tai maapähkinä. Ne on valmistettu jauhoja tahmea riisi.
Nyytit eivät ole vain kiinalaista ruokaa. Niiden vaihtelut käytetään monissa muissa maissa, kuten hämärä sims Australian fufu Ghanassa, souskluitjies Etelä-Afrikan, tortellinin ja ravioli Italian jne
Wontons
Perus ero kokkare ja Wonton on Wonton on aina täynnä. Ne on tehty taikina vehnäjauhoista, ohut 10 cm neliö leivonnainen kääre on levinnyt kämmenelle ja täytetään sitten jauheliha ja kuutioidut katkarapuja. Se maustetaan jauhettu sipuli, valkosipuli, soijakastike ja seesamiöljy. Sitten ne puristetaan yhteen kuin nippu ja sinetöity kastamalla yhden 's sormi veteen ja hankaa sen sisäpuolella Wonton sinetöidä jauhot. Ne tarjoillaan keitto tai friteerattuja. Niillä on monia muunnelmia kunnossa. Jotkut ovat kuin oikeassa kolmiot, jotkut ovat pallomainen, jne Kiinassa kullakin alueella on erilainen muunnelma wonton. Let 's tarkistaa joitakin muunnelmia.
Xiao Huntun
Ne ovat hyvin pieniä, joissa on vähemmän täyttö ja sinetöity nopeasti muodostaen litistynyt muoto. Ne tarjoillaan keittoa.
Chao Shou
Ne toimi ruokalaji nimeltä punaista öljyä wontons. Tässä ruokalaji, wontons tarjoillaan chili ja öljy kastiketta ja seesami liitä.
Wontons esiintyy myös eri muunnelmia eri maissa. Kanadassa ja Yhdysvalloissa ne ovat paistettu wontons ja rapu rangoons, ravioli Italiassa jne

Yhteenveto: