Ero Gourds ja kurpitsatGourds vs Pumpkins

Gourds ja kurpitsat ovat molemmat Bush kaltaisia ​​kasveja, jotka ovat kansanomaisesti nähdään Pohjois-Amerikassa. Nämä kaksi ovat lähes samat ominaisuudet ja maturiteetti aikana noin 100-129 päivää. Kuten gourds ja kurpitsat kuuluvat samaan perheeseen, ne eivät poikkea paljon.

Kurpitsa käytetään pääasiassa aluksen tai kontin kotona. Gourds käytetään myös soittimia kuten tynnyrit ja kielisoitinten. Verrattaessa kahta, gourds ovat enimmäkseen koriste tyypin. Päinvastoin, kurpitsat ovat syötäviä ja ovat syöneet kypsänä.
Toinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden välillä on, että kurpitsa voidaan ainoastaan ​​kuivataan kun kypsät ja kurpitsat voidaan paistaa, paistettu, höyrytetty tai keitetyt kun kypsät.

Sekä kurpitsa ja kurpitsan ovat ainutlaatuisia itsessään. Aikoina Halloween, kurpitsat käytetään jack-o '-Lyhdyt taloja. Kuten sanottu aiemmin, gourds käytetään soittimia kuin ne voivat värähdellä ääniä.

Verrattaessa gourds ja kurpitsaa, jälkimmäiset useammin käytetty taulukko vihanneksia, koska ne ovat syötäviä. Koska liha kurpitsa on vähän karkea tai on vahva maku, se on usein käytetty kasvi paistamisen jälkeen.

On myös monia eroja sadonkorjuuta kurpitsaa ja gourds. Vaikka kurpitsat korjataan kun kuoriin tulee kova ja kun iho muuttuu oranssiksi, gourds saavat kypsyä mahdollisimman pitkään. Mitä enemmän ne kypsyvät, sitä paremmin he ovat. Mutta kun viiniköynnösten, ne on suojattava hyvin kylmässä.

Yhteenveto:1. Gourds ja kurpitsat ovat molemmat Bush kaltaisia ​​kasveja.

2. Gourds käytetään pääasiassa aluksia tai kontteja kotona. Gourds käytetään myös soittimia kuten tynnyrit ja kielisoitin.

3. Aikoina Halloween, kurpitsat käytetään jack-o '-Lyhdyt taloja.

4. Verrattaessa gourds ja kurpitsaa, jälkimmäiset useammin käytetty taulukko vihanneksia, koska ne ovat syötäviä.

5. lihaa kurpitsa on vähän karkea tai on vahva maku, se on usein käytetty kasvi paistamisen jälkeen.

6. Vaikka kurpitsat korjataan kun kuoriin tulee kova ja kun iho muuttuu oranssiksi, gourds saavat kypsyä mahdollisimman pitkään.