Ero Italian ja patonkiaItalian vs patonkia

Kun puhutaan Italian ja Ranskan leipä, ne ovat erilaisia ​​jokaisessa osa siitä koko, muoto ja maku. Sekä Italian ja Ranskan leipä tulevat makeat maut, joka tekee nämä kaksi eniten myydyn leivät markkinoilla.

Yksi tärkeimmistä eroista Italian leipää ja patonkia on muodoltaan. Ranskan leipä tulee pitkä muoto, jossa on pyöristetyt päät. Päinvastoin, Italian leipä tulee pyöreäksi. Se on myös lyhyempi ja paksumpi kuin patonkia. Vaikka he ovat eroja muotonsa, niillä on sama kova kuori ulkopuolella ja pehmeä sisältä.
Kun tarkastellaan patonkia, muottien on tunnetuin yksi. Brioche on makea leipä, joka tarjoillaan aamiaisen aikana. Tämä leipä johtuu sen makeus muna- ja voita käytetään taikinaan.

Italia on tunnettu suolaisia ​​leivät. Yksi tunnetuimmista Italian leipä on carasau leipä. Se leivotaan litteään muotoon ja maustettua suolainen ainesosia, kuten juustoa, sianlihaa, munia, tai tomaattia. Italian leivät useimmiten paistetaan tasainen kivi uunit. Tämäntyyppinen paistaminen antaa Italian leivät savuinen maku ja allekirjoitus tuoksu. Päinvastoin, Ranskan leivät paistetaan sähkö Kiertoilmauunit. Tämäntyyppinen paistaminen antaa leivän vähemmän sitkeä ja pehmeämpi rakenne.
Se ei ole vain koon, aromi ja muoto, että Italian ja Ranskan leipä ovat erilaisia, mutta ne ovat myös erilaiset siinä, miten ne palvelevat. Ranskassa leivät tarjoillaan alkuruokana voilla tai keittoa. Toisaalta, Italian leivät toimi lisänä pastaa ja muita pääruokia.Yhteenveto:

1. Ranskan leipä tulee pitkä muoto, jossa on pyöristetyt päät. Päinvastoin, Italian leipä tulee pyöreäksi.
2. Toisin kuin Ranskan leipä, Italian leipä on lyhyempi ja paksumpi.
3. Italia on tunnettu suolaisia ​​leivät. Yksi tunnetuimmista Italian leipä on carasau leipä.
4. Kun tarkastellaan patonkia, muottien on tunnetuin yksi. Brioche on makea leipä, joka tarjoillaan aamiaisen aikana. Tämä leipä johtuu sen makeus muna- ja voita käytetään taikinaan.