Ero Louis Vuitton ja LouboutinLouis Vuitton vs Louboutin

Louis Vuitton ja Louboutin ovat maailmankuuluja muotoilijoita, jotka ovat tunnettuja niiden jalkineiden ja laukkuja. Vaikka molemmat merkit ovat jalkineet ja laukut, Louboutin on tunnettu korkeasta-kantapää kengät ja Louis Vuitton on tunnettu klassinen laukkuja.

Vaikka Louis Vuitton on uskaltautunut jalkineita, ne ovat keskittyneet enemmän, käsilaukut ja tarvikkeet. Louis Vuitton laukut ovat trendikkäitä ja ovat ainutlaatuisia itsessään. Louis Vuitton laukkuja mukana sarjanumero, joka on piilotettu sauma. Ne on valmistettu yhdestä jatkuvasta pala nahkaa, joka kulkee yhdeltä puolelta toiselle. Toinen piirre nämä pussit on, että kahvat kääntyy tummemmaksi ajan. Kun tarkastellaan ompeleita, todelliset Louis Vuitton tulevat puhtaalla ja johdonmukainen silmukkaa. Keltainen lankaa käytetään todellisia Louis Vuitton tuotteita. Vetoketjun vedin todellisessa Louis Vuitton on raskasta kanssa 'LV' symboli.

Louboutin on sen syntymän Ranskassa vuonna 1964. Louboutin pussit katsotaan myös olevan luokkaan ja ovat useimmiten suunniteltu noin kenkä. Pussit tulevat eri värejä ja erilaisia ​​muotoja. Nämä pussit voi tulla kulta pehmentänyt tai hopea äänisen hihna ketjuja. Nämä pussit voi tulla eri korimallit kuten musta, leopardi täplikäs, tai turvonneet.

Kun puhutaan kengät, Louboutin on reunan yli Louis Vuitton. Tyylikäs korkea-kantapää Louboutin kengät ovat edullisempia kuin kengät, jotka tulevat Louis Vuitton. Louboutin 'high-end kengät naiset ovat niin suosittuja, että se on tullut muoti käyttää niitä. Hohtava punainen lakka on allekirjoitus Louboutin kenkiä. Nämä kengät tulevat eri tyylejä, kuten, lyhyet saappaat, korkokengät, mini korkokengät ja erittäin korkeat korot.Kengät Louis Vuitton myös tulla hyvä nahka, mutta ei niin suuri kallistuneena kuin Louboutin. Louis Vuitton on sen allekirjoitus 'LV' upotettu kaikissa tuotteissaan. Trinidad solki hihna, mokkasiinit, lenkkarit, Marbella sandaalit, ja ballerina ovat joitakin kenkiä, jotka tulevat LV.

Yhteenveto:

1. Louboutin on tunnettu korkeasta-kantapää kengät, ja Louis Vuitton on tunnettu klassinen laukkuja.
2. Louis Vuitton laukkuja mukana sarjanumero, joka on piilotettu sauma. Ne on valmistettu yhdestä jatkuvasta pala nahkaa.
3. Louis Vuitton tulevat puhtaalla ja johdonmukainen silmukkaa. Keltainen lankaa käytetään todellisia Louis Vuitton tuotteita.
4. Louboutin pussit tulevat eri värejä ja erilaisia ​​muotoja. Nämä pussit voi tulla kulta pehmentänyt tai hopea äänisen hihna ketjuja. Nämä pussit voi tulla eri korimallit kuten musta, leopardi täplikäs, tai turvonneet.
5. tyylikäs korkea-kantapää Louboutin kengät ovat edullisempia kuin kengät, jotka tulevat Louis Vuitton.