Ero Plaid ja FlannelPlaid vs Flanelli

On useita asioita elämässä, jotka menevät yhteen. On joitakin, jotka voivat joskus seisomaan omilla kun on niitä, jotka eivät voi tehdä ilman toista. Kyllä, kuppi ja lautanen voidaan käyttää yksinään, ja pekonia ja munia voi tehdä ilman toisiaan.

Yksi voi syödä leipää ilman voita, mutta pöytä tarvitsee tuoli. Aseet ovat hyödyttömiä ilman ammuksia; lukko ei voi avata ilman avaimia, ja kammat ovat hiukset. Plaid ja flanelli on kaksi asiaa, jotka menevät aivan hyvin yhteen. Itse asiassa, koska ne on liitetty toisiinsa niin kauan ne ovat olleet aiheuttaa hämmennystä monille ihmisille.

'Plaid' on kankaan kuvio, joka sai alkunsa Skotlannissa, jossa sitä kutsutaan nimellä 'tartaani.' Se on kangas pysty- ja vaakasuuntaiset juovat, jotka leikkaavat ja ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Punainen ja musta ovat tavanomaisia ​​värejä kuvion, mutta ne myös tulevat useissa eri väreissä.

Tartans ripustetaan yli yksi lapa, ja niitä käytetään ensimmäistä kertaa Skotlannissa 16-luvulla. Niistä tuli hyvin suosittu, ja eri klaanit eri alueilla pian luonut oman malleja, joita käytettiin tunnistamaan kullekin perheelle.

Kuvio myöhemmin alettiin yhdistää Britannian armeijan ja aristokratian. Aikana aikoina vastustaminen liikkeet, ruudullinen oli kulunut merkkinä kapinan. Nykyään se on hyvin yleinen ja suosittu kangas kuvio, jota käytetään tekemään paidat, hameet, takit, huopia, ja muita kohteita.

Plaid on malli, joka on usein nähty flanelli vaatteet. Se on kangas, joka valmisti ensimmäisenä Walesissa aikana 17. vuosisadalla. Se on pehmeä, kudottu kangas, joka on valmistettu villasta tai villaa. Se on pehmeä kangasta harjaamalla tuottaa hienoja kuituja. Se voidaan harjata molemmin puolin tai vain toisella puolella.

Se on lämmin ja mukava kangas ja on kulunut viljelijöiden ja ne, jotka toimivat kylmällä säällä. Flannel käytetään tekemään talvivaatteita, koska se tarjoaa lämpöä ja mukavuutta, ja vaikka se on alun perin valmistettu villasta, tänään se on yleensä valmistettu synteettisistä materiaaleista, puuvilla, silkki, tai näiden materiaalien yhdistelmästä.Nämä tunnetaan nimillä flannelette, puuvillaa tai kantonin flanelli, ja vaippa flanelli. Materiaalit kudottu twill tai palttina ja sitten tehtäisiin flanelli kanssa ruudullinen kuvio ja valmistaa vaatteita, päiväpeitteet, ja huopia.

Yhteenveto:

1. Plaid on kankaan kuvio, joka on yleensä kuvion, jota käytetään flanelli liinalla tai kangasta.

2. Plaid alkunsa Skotlannissa taas flanelli peräisin Walesissa.

3. Plaid kehitettiin 16-luvulla, kun flanelli kehitettiin 17-luvulla.

4. Plaid on kuvion leikkaavien pysty- ja vaakasuorat viivat punainen, musta, ja useita muita värejä, kun flanelli on kangas, joka on valmistettu villasta tai villaa.