Ero Yukata ja KimonoYukata vs Kimono

Yukata ja kimono ovat perinteinen japanilainen vaatteita. Useimmat ihmiset vain tietää nimet yukatan ja kimono, mutta tuskin tiedä todellista eroa näiden kahden välillä.

Perus ero, joka voidaan nähdä välillä yukatan ja kimono, on niiden kangasta. No, yukata tulee puuvillakangasta. Päinvastoin, kimono mekko tulee silkki kangasta.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että yukata on kulunut kesäkaudella. Ne ovat myös kuluneet kylpytakki paikoissa kuten Hot Springs. Tarkoittaa kirjaimellisesti, uiminen vaatteita, yukata on johdettu 'Yu', mikä tarkoittaa kylpy, ja 'katabira', mikä tarkoittaa vaatteiden alle. Kirjaimellisesti tarkoittaa, joka on 'juttu pukeutua', kimono on johdettu 'Ki', ​​joka tarkoittaa 'kuluvat', ja 'mono', joka tarkoittaa 'juttu'.

Toisin yuakata vaatteet, kimono vaatteet on ainakin kaksi kaulukset. Niistä kaksi kaulukset, yksi sijaitsee lähellä kaulan, ja toinen on sijoitettu hieman pienempi, niin että kaksi kaulukset nähdään selvästi sen.

Kun käytät kimono, sukat on kulunut. Se tarkoittaa, että ainutlaatuinen kengät, kuten zori tai Geta, joudutaan kulunut kimono vaatteet. Vaikka tämä ei ole pakollista tiputtaa yukata mekko.

Sekä miehet että naiset yleensä käytettävä kimono. Toisaalta, yukata on kulunut enemmän naisia ​​kuin miehiä. Kustannuksiltaan, kimono on kalliimpaa kuin yukata. Lisäksi voidaan nähdä, että kimono mallit ovat hyvin ainutlaatuinen, ja yksi ei törmännyt kaksi kimonos samantyyppistä.

No, kimono pidetään enemmän hohdokas mekko. Toisaalta, yukata vaatteet pidetään yksinkertainen vaate.Yhteenveto

1. Yukata tulee puuvillakangasta. Päinvastoin, kimono mekko tulee silkki kangasta.

2. Toisin kuin yuakata vaatteet, kimono vaatteet on ainakin kaksi niskasta.

3. kengät kuten zori tai Geta joudutaan kuluneet kimono vaatteita, mutta tämä ei ole pakollista tiputtaa yukata mekko.

4. Yukata on kulunut kesäkaudella. Ne ovat myös kuluneet kylpytakki paikoissa kuten Hot Springs.

5. Sekä miehet että naiset yleensä käytettävä kimono. Toisaalta, yukata on kulunut enemmän naisia ​​kuin miehiä.