Ero Akuma ja Shin AkumaAkuma vs Shin Akuma

Akuma ja säären Akuma ovat merkkiä videopeli. Kaksi merkkiä näkyvät 'Street Fighter' sarjassa. Vaikka tarina, jossa merkit näkyvät ovat samat, voi törmätä monia eroja merkkiä Akuma ja Shin Akuma.
Akuma oli ensimmäinen merkki luodaan. Shin Akuma voidaan kutsua parannettu versio Akuma. Kun verrataan kahta merkkiä, Shin Akuma nähdään paremmin ja vahvempi kuin Akuma. Puhuttaessa siitä nopeudesta, jolla hahmot toimivat, Shin Akuma on nopeampi kuin Akuma. Kun Akuma voi ampua vain yhden tulipallo, Shin Akuma voi ampua kaksi tulipalloja kerralla.
On tunne, että Akuma jarruttaa se voima, joka hänellä. Toisaalta, Shin Akuma nähdään käyttämään täydellä teholla kilpaileville yli muiden.
Myös pieni ero ulkonäkö välillä Akuma ja Shin Akuma. Akuma, joka on punainen karvat, kuluu helmi helmiä kaulassa. Hän myös kuluu Palanen langan ja koksinharmaa Dogi vyötärölle. Joissakin animaatioita, 'Kanji kymmenen' (Sky / taivas) näkyy selälleen. Sen sijaan, että harmaan gi, Shin Akuma on violetti gi. Lisäksi Akuma tulee kevyempi sävy. Toisin Akuma, Shin Akuma on valkoisia karvoja. Shin Akuma myös tummempi sävy ihon verrattuna Akuma.
Toinen asia, joka voidaan nähdä, että Shin Akuma toimeenpanee enemmän vahinkoa. Kun ciompared ja Akuma, Shin Akuma matkustaa kauemmas.Yhteenveto
1. Akuma oli ensimmäinen merkki luodaan. Shin Akuma voidaan kutsua parannettu versio Akuma.
2. Shin Akuma nähdään olevan parempi ja vahvempi kuin Akuma.
3. Akuma pidättelee voima, että hänellä. Toisaalta, Shin Akuma nähdään käyttämään täydellä teholla kilpaileville yli muiden.
4. puhuttaessa siitä nopeudesta, jolla hahmot toimivat, Shin Akuma on nopeampi kuin Akuma.
5. Akuma, joka on punainen karvat, kuluu helmi helmiä kaulassa. Hän myös kuluu Palanen langan ja koksinharmaa Dogi vyötärölle. Joissakin animaatioita, 'Kanji kymmenen' (Sky / taivas) näkyy selälleen.
6. Shin Akuma myös tummempi sävy ihon verrattuna Akuma.