Ero kihlasormus ja vihkisormusKihlasormus vs vihkisormus

Kihlasormukset ja vihkisormukset ovat kaksi hyvin tärkeää korut joka ystäville usein hallussaan. Molemmat ovat symboleja rakkauden mutta eroavat johtuen eri syistä.

Kihlasormus on käytännössä rengas, että nainen hyväksyy hänen mies. Tämä annetaan tavallisesti jälkimmäisen tuolloin, että hän aikoo avioliittoon. Sellaisena se on rengas, joka symboloi että nainen on jo tehnyt sopimuksen, että hän haluaa olla ke. Vihkisormus on erilainen, koska se on jo symboloi liittoa tai sopimusta, että nainen ja mies ovat tehneet heidän avioliitossaan.

Kihlasormuksista oli uskotaan saaneen alkunsa jo kynnyksellä ihmiskunnan. Sanotaan, että ensimmäinen kihlasormus on tarkoitus kirjaimellisesti sitova naisen. Tämä tarkoittaa sitä, että hän ei voi enää päästä pois tietty ihminen, koska hän on jo symbolisesti sidottu häntä. Myöhemmin merkitys kihlasormuksia kesti vähemmän rajoittava kuin se annettiin nainen, vaikka se ei päädy avioliiton mutta vain uskomus todellisen rakkauden.

Vihkisormus on ollut voimassa vuodesta egyptiläinen kertaa. Alun perin valmistettu ruoko versoja klo pankit Niili, vihkisormukset symboloi elämää ja ikuisuuden. Koska tällainen tulkinta, tämän tyyppinen rengas on pitkään harjoiteltu käytettävä keskisormi vasemmalla kädellä. Tämä erityisesti sormi nähtiin omaavan suoneen liitetty suoraan johonkin 's sydän.

Sanelee yleinen käytäntö, tavallinen kihlasormus on tarkoitus olla kaksi kertaa mies 's kuukausipalkka ja on yleensä valmistettu joko platinaa tai kultaa. Myöhemmin 1900-luvulla, timantteja on tullut yleinen lisäosa, ainakin yksiosainen läsnä, on kihlasormuksia.Vaikka vihkisormus on kulunut samassa keskisormi kuin kihlasormus, se yleensä on rengas kumppani mies. Joka perustuu yhteisiin perinteen vihkisormukset ovat yksinkertaisempia ja tehnyt ilman mitään lisäosia tai koristeita nämä renkaat ovat symboleja loputon sileä suhde miehen ja naisen.

miesten 's timanttisormus kuvan jimcox40 maasta Fotolia.com

1. Kihlasormuksista yleensä annetaan naista iältään miehen ennen avioliittoa sitoumuksena entisen 's hyväksyminen voidaan ke. Se annetaan aikana ehdotusta mutta vihkisormukset ovat käytännöllisesti katsoen aikana häät.

2. Kihlasormuksista ovat yleensä arvokkaampi kuin vihkisormukset koska ne ovat yleensä kohtuuton luonne on yksinkertaisempi vihkisormukset.