Ero Vintage Fit ja Classic FitVintage Fit vs Classic Fit

Valmistajat vaatteita ja useita vaatekauppoja käyttävät usein luokitusta termi vaatteita. Nämä luokittelutermiä toimivat myös kuvaus vaatteen 'tyyliä, miten vaate kehyksiä ruumiin, ja valitus vaatteen projekteja, jotka voidaan sovittaa asiakkaan 's tarpeisiin. Nämä luokittelutermiä ovat erittäin tärkeitä, koska monet asiakkaat ovat asiakkaita, jotka etsivät tiettyä kokoa tai sovi ostaessaan vaatteita. Nämä mainitut luokitukset sovi sovelletaan monia vaatteita kuten paitoja, farkkuja, ja muita vaatteita miehille ja naisille. Myös nämä ehdot voidaan sekoittaa kuvauksena tietyn tyylin tai 'look.'

Klassinen istuvuus on yleensä kutsutaan normaali vaatteita. Koska normaali, se tunnetaan myös perinteisiä sovitus, joka on tunnettu siitä, mukava tai normaali löysä. Siinä on rennompi kokoa ja on lyhyempi ja leveämpi verrattuna muihin sovituksen. Klassinen istuvuus sopii kaikille vartalotyypeille ja kokoja. Koko klassinen istuvuus on lähes standardoitu.

Löysä, klassinen istuvuus sallii enemmän liikettä ja enemmän mukavuutta kehon. Se tarjoaa myös enemmän avustus tuleville alternations sillä on ylimääräinen venyttää kangasta työskennellä. Suuri pituus kangas voidaan taittaa tai työntää muita vaatekappaleita. Tämä antaa enemmän monipuolisuutta tyyliä ja voi muuttaa yhdestä katsoa toiselle henkilölle, joka kuluttaa vaatteita. Klassinen istuvuus voi tulla katkottua joku 's vaatekaappi. Palaset voi myös kestää kauemmin verrattuna muihin sopii, varsinkin jos henkilö voitot tai menettää painoa helposti.

Päinvastainen klassinen istuvuus on vuosikerta kunnossa. Vuosikerta fit tunnetaan myös retro fit, slim, ja Custom Fit. Toisin kuin klassinen tai perinteinen sovi, vuosikerta usein on enemmän asennettu ja räätälöityjä. Vintage fit vaatteet on pitkä, kapea malli näyttää. Jotta vuosikerta fit paita, sovitus näkyy ottaa pienempiä hartiat. Tämäntyyppinen istuvuus on hyvä laiha ja laiha ihmisiä. Yksi eduista vuosikerta sovitus on se korostaa ja mukautuu muoto kehossa.Muiden laitoksen tyypit, se auttaa saavuttamaan slim ulkoasun hieman epämukavuutta. Toinen seuraus yllään vuosikerta sovi vaatteita väärä ruumiinrakenne on liikkumisen rajoittaminen ja muissa tapauksissa, rajoitus hengityksen ja kehon 's verenkiertoa. Toinen seuraus on, että iho ei voi hengittää, koska kankaan on kirjaimellisesti kiinni kuin toinen iho.

Yhteenveto:

1. Vintage istuvuus ja klassinen istuvuus ovat erilaiset mittaukset vaatteita. Vintage fit tunnetaan myös ohut, retro tai Custom Fit. 2. Tämä sovitus on enemmän räätälöityjä ja ohuempi. Lisäksi se urheilu keventäminen katsoa. Samaan aikaan klassinen istuvuus on normaali vaatteita. Se tunnetaan myös perinteisiä fit
3. Vintage sovi vaatteet tulee olemaan tiukempi kunnossa verrattuna klassinen istuvuus. Vuosikerta istuvuus on myös pienempi määrä kangasta ja ei ole laajennettavissa. Toisaalta, klassinen istuvuus on ylipitkä vaatteita lisää mukavuutta ja liikkuvuutta.
4. vuosikerta sovi sopii laiha tai laiha ihmiset, kun klassinen sovitus on tarkoituksenmukaista lähes jokaisen laitoksen tyyppi ja koko.
5. Klassisen tyylikäs vaatteet voidaan pitää niitin kappaletta vaatekaappi taas vuosikerta kunnossa vaatteet saattavat muodostua ongelmaksi henkilön epäjohdonmukainen kehon muodon.