Ero Cubic Zirkonia ja Diamond Cubic Zirkonia vs Diamond

Timantit ovat erittäin coveted koska sen valtavan arvon ja kauneudesta. Mutta vaikeuksia tuotannossa ja kasvava kysyntä markkinoilla on johtanut venäläisten tiedemiesten keksiä korvaava helmi, joka on hyvin lähellä todellisia timantteja '' kuutiometriä zirkonia. Havaita paljain silmin, voi helposti erehtyä sen timantin minkä vuoksi se on saavuttanut suosiota keskuudessa helmi harrastajat. Mutta miten joku kertoa mikä on mikäkin?

Asiantuntija gemologists ovat korkeasti koulutettuja ja yleensä ne voivat helposti tunnistaa helmiä vain katsomalla niitä muttei Cubic Zirkonia joka uncannily jakaa paljon timantti 's ominaisuuksia. Siksi' s välttämätöntä käyttää gemological laitteita ja välineitä kertoa heille toisistaan.

Timantit ovat tunnettuja sen sitkeys. Itse asiassa, se 's vaikein aine koskaan tiedetään mies minkä vuoksi se' s käytetään teollisiin tarkoituksiin. Vuonna Mohsin asteikolla kovuus, timantti on listan kärjessä wi th 10, kun Cubic Zirkonia on jossain välillä 8. 5 ja 9. Tämä tarkoittaa sitä, että huolimatta hyvin samankaltaisia ​​ja sitkeys, kuutiometriä zirkonia ei vieläkään ole ottelu aidolta kun se tulee kovuuteen.

Toinen kylkiäinen varten Cubic Zirkonia on sen paino. Verrattuna todellinen timantti samankokoisia, se 's raskaampi on 1. 75 kertaa enemmän. Tämä voidaan helposti erottaa toisistaan ​​paitsi tietenkin kumpikaan on aito timantti.

Cubic Zirkonia on keinotekoisesti tuotettu minkä vuoksi 'helpompi saada ne näyttämään virheetön. Diamonds toisaalta louhitaan ponnisteluista huolimatta kiillottaa ne täydellisyyteen, tulee aina olemaan epäpuhtauksia ja vikoja. Nämä viat ovat kertoneet merkkejä siitä, että gemologists etsivät todellisia timantteja eikä sen kaksoisolentoon kuutiometriä zirkonia.

Väri on toinen ominaisuus varoa tutkittaessa näitä kahta helmiä. Timantit olemassa, jotka ovat täysin ilman värejä, mutta ne ovat erittäin ra uudelleen ja vaikea löytää. Kuutiometriä zirkonia voidaan tehdä väritön, joka voi helposti huijata ketään uskomaan he 've kätensä poikkeuksellisesti timantti.

Diamonds loistaa kirkkaampana kuin Cubic Zirkonia ja joka perustuu niiden taitekertoimet. Real deal on indeksi 2 417, joka on huomattavasti suurempi kuin 2. 176, että Cubic Zirkonia on. Se 's miksi se' on aina hyvä olla asiantuntija gemologist noin etsiessään todellisia timantteja.

Lopuksi 's lämmönjohtavuus. Timantit ovat erinomaisia ​​lämmönjohtimien jonka vuoksi he' uudelleen käytetty lasereita. Toisaalta, kuutiometriä zirkonia pidetään eristimen, joka tarkoittaa, että ne on heikentynyt kyky siirtää lämpöä. Se 's ei ole helppo kertoa mikä on mitä näistä kahdesta helmet käyttämättä tieteellisiä menetelmiä tuella helmi asiantuntijoita. Kuitenkin ne ovat molemmat arvokkaita mineraaleja.Yhteenveto:

1. Timantit ovat kovempia kuin Cubic Zirkonia.

2. Cubic zir a on painavampi kuin timantti.

3. Cubic Zirkonia voidaan luoda ilman vikoja kun timantit on aina epäpuhtauksia.

4. Cubic Zirkonia voidaan valmistaa väritöntä taas vain harvinaisin timantteja on tämä ominaisuus.

5. Timantit ovat kirkkaampia kuin Cubic Zirkonia.