Ero Cotton Farkut ja farkuissa Puuvilla Jeans vs farkuissa

Farkkuja on pohjimmainen arkivaatteet kuluneet monet ihmiset vauvoista aikuisten. Kuitenkin farkut kuin vaatekappaleen voivat liittyä moniin kankaita. Farkuissa ja puuvilla farkut ovat vain kahdenlaisia ​​farkut myydään kaupallisilla markkinoilla.

Tärkein ero näiden kahden on käytetty kangas vaatteen. Farkuissa ovat ensimmäinen ja suosittu tyyppi farkut ja ovat tavallista tyyppiä kangasta vaatteen. Toisaalta, puuvilla farkut ovat myös tulossa suosittu, koska puuvilla 's ominaisuudet kuin vaate.

Denim, itse asiassa, on sivutuote kangas puuvillaa. Se eroaa muista puuvillasta tuotteita, koska sen kutoa tekniikka ja viimeistely. Farkuissa työllistävät raskas, puuvillalangat osaksi tietyntyyppisiä kutoa, twill kudos. Kudos jää selvä kuvio vuorottelevat ja kudottu sininen ja valkoinen puuvilla kierteet.

Laittamisen jälkeen kaikki yhdessä osat denim Jean, se on viimeistelty esipestyjä tai hiekkapuhallettu prosessi, jotta farkut näyttävät muodikas. Farkuissa yleensä värjätty indigo tai sininen; siten termi 'farkut.' Kuitenkin denim voidaan myös värjätä osaksi muita värejä.

Denim ei ole ainoa kangasta käytetään farkut, mutta se on yleisin ja tunnetuin kangas käyttää tätä erityistä tyyliä vaatteita. Denim voidaan käyttää myös muihin vaatteet kuten hameita, takkeja, ja kun kannet ja pussit.

Denims alkunsa Nimes, Ranska kuten 'Serge de Nimes,' sekoitus villaa ja silkkiä.

Koska kangas tai kangas, denim on hyvin vaikea ommella. Se tarvitsee raskaan neula ja paksu lanka sekä voimakkaan sovellus. Tämän ominaisuuden ansiosta farkuissa vaikea tehdä niin henkilökohtainen projekti, mutta helppo levittää kaupallisen tuotannon. Denim kankaalla on 'tiheä' ja eristää. Pesuun, denim voi olla raskas, koska sen kutoa ja veden imeytyminen.Cotton, toisaalta, on hyvin monipuolinen kasvi ja kangasta. Se voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten denimi, khaki, gabardiini, polyesteri, flanelli, ja monet muut.

Cotton, kuten kasvi, kasvaa runsaasti subtrooppisilla ja trooppisilla maissa. Joissakin maissa on puuvillaa yhdeksi tärkeä vienti materiaaleja. Puuvilla on useimmiten kasvikuitua.

Puuvilla voidaan värjätä osaksi monia värejä, ja se voidaan myös hoitaa valkaisuainetta. Se voidaan tehdä monia tuotteita, kuten verhot, vuodevaatteet, telttoja ja muita kangas sovelluksiin. Puuvilla on usein edullinen kangas, koska se on hyvin pestävä, kevyt, pehmeä, hengittävä ja imukykyinen hiki. Puuvilla on myös kestävä, ominaisuus, joka se jakaa denim.

Puuvilla on yksi vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Se voidaan jäljittää 5000 vuotta sitten. Puuvilla tehdas löydettiin Pakistanissa arkeologisen.

Verrattuna denim, puuvilla on erittäin helppo ommella ja pestä. Siksi puuvilla housut on helpompi tehdä vielä niin koti hanke. Monet vaatteet yritykset myös tuottavat ja kuljettaa puuvilla farkut.

Yhteenveto:

1. Denim ja puuvilla farkut kahdenlaisia ​​farkut, tyyli housut saatavilla miehille ja naisille. Farkut alun perin tehty denim mutta ovat jo saatavilla muissa kankaita. Farkuissa on paljon yhteisiä piirteitä kanssa puuvilla farkut koska denim on sivutuote puuvilla.
2. farkut farkut tavallisesti värjätty sininen tai indigo kun puuvillan farkut tulevat eri värejä.