Ero Moccasins ja LoafersMokkasiinit vs Loafers

Mokkasiinit ja mokkasiinit ovat erityyppisiä jalkineita. Mokkasiini on kenkä, joka on valmistettu deerskin tai pehmeää nahkaa. Se koostuu ainoastaan ​​yhdestä ja sivut on tehty yhdestä nahasta kappale, joka on ommeltu yhteen huipulla. Toisaalta, mokkasiinit ovat matalat kengät, joissa ei ole nauhoja. Loafer on valmistettu useista nahasta kappaletta.

Yksi tärkeimmistä eroista on, että mokkasiinit ovat nauhoja ja loafers ole nauhoja. Mokkasiinit voidaan myös kutsuttu avoin kengät tai slip-ons.
Mokkasiinit ensiesiintyminen Norjassa 1930-luvun puolivälissä. Mokkasiinit alkoi vapaa-ajan kenkiä ja saavuttanut suosiota myöhempinä vuosina. Mokkasiinit olivat jalkineet, jotka olivat laajalti käytössä intiaanien erityisesti metsästäjiä ja kauppiaille.
Toisin mokkasiinit, mokkasiinit on pehmeä ja joustava pohja, ja yläosa on vuorattu kirjonta.

Sana 'mokkasiini' on johdettu Algonquian kieli Powhatan sana 'makasin' ja Alku-Algonquian sana 'maxkeseni' tarkoittaa 'kenkä'.

Vuonna 1930, norjalaiset joka tuotti mokkasiini-tyyliin kengät veivät sitä muualle Eurooppaan, joka otettiin sitten amerikkalaisten ja sen championed että 'Esquire' -lehden. Osa valokuvista oli esillä Norja viljelijöiden karjaa Loafing alueella. Se oli Spaulding perheen New Hampshire, joka alkoi tehdä kenkiä pohjimmiltaan perustuu mokkasiini suunnitteluun. He antoivat nämä mallit nimen loafers.Mokkasiinit käytetään rento tai epävirallisen kulumista Amerikassa ja tietyissä Euroopan maissa. Mokkasiinit ovat kuluneet hyvin muodollinen tilanteissa. Musta ja ruskea terästetty / ei-terästetty kengät ovat muodissa. Vaikka mokkasiinit suunniteltiin miesten 'kengät, on olemassa useita malleja, jotka sopivat naisille.

Yhteenveto:

1. mokkasiini on kenkä, joka on valmistettu deerskin tai pehmeää nahkaa. Se koostuu ainoastaan ​​yhdestä ja sivut on tehty yhdestä nahasta kappale, joka on ommeltu yhteen huipulla.
2. Loafers ovat matalat kengät, joissa ei ole nauhoja. Loafer on valmistettu useista nahasta kappaletta.
3. Moccasins on nauhoja ja loafers ole nauhoja. Mokkasiinit voidaan kutsua myös avoin kengät tai slip-ons.
4. Moccasins olivat jalkineet, jota käytetään laajasti intiaanien erityisesti metsästäjiä ja kauppiaille. Mokkasiinit ensiesiintyminen Norjassa 1930-luvun puolivälissä. Mokkasiinit alkoi vapaa-ajan kenkiä ja saavuttanut suosiota myöhempinä vuosina.
5. Toisin mokkasiinit, mokkasiinit on pehmeä ja joustava pohja, ja yläosa on vuorattu kirjonta.