Ero Clinical Psychology ja psykologinen neuvontaClinical Psychology vs. psykologinen neuvonta
Ei-lisensoitu ammattilaisia ​​psykologian alan, kliinisen ja psykologinen neuvonta ei ehkä tunnu olevan mitään eroa, miten potilaita hoidetaan. Psykologi on psykologi ja ne ovat kliininen ja neuvo, eikö? Väärä, on monia eroja kliinisen psykologian ja psykologinen neuvonta, että useimmat ihmiset ovat täysin tietämättömiä. Vaikka ne ovat molemmat tieteet mielen ja tarkoitus auttaa henkilöä paremmin itseään, ne käsittelevät täysin erilaisia ​​potilaita varten täysin eri syistä. Heidän potilaat kärsivät eri asioita ja jotkut jopa mielenterveyden häiriöt, mikä tarvitaan erikoistumista yhteen tai muunlaista psykologia.

Kliininen psykologia on määritelty sanan kliininen, joka on sairaiden potilaiden hoitamisesta. Siellä potilas näkee kliininen psykologi on sairas ja tarvitsee psykologinen arviointi ja apua. Nämä ammattilaiset työskentelevät ihmiset, jotka kärsivät mielenterveyden häiriöt ja sairaudet kuten sociopathy, useita henkilöitä, ja skitsofrenia. Ajatuksena on puuttua kunnossa teorian ja tieteellistä näyttöä siitä, mitä on auttanut potilaita näitä vastaavissa olosuhteissa. Kliininen psykologia keskittyy tajuton henkilö ja käyttää psykoanalyysi kuin hoitovaihtoehto potilaille. Käyttämällä ja arviointi, psykologi pystyy määrittämään vakavuuden mielisairauksien ja mitä he uskovat voivat auttaa henkilöä elää normaalia elämää kuin mahdollista. Joskus se on institutionaalisen elin- ja muina aikoina se on kautta määrätty lääkitys alla lääkäri 's valvonnassa. Kliiniset psykologit kohtelevat potilaita lähete lääkäri tai rikosoikeusjärjestelmän.

Psykologinen neuvonta on määritelty sanan neuvonta, joka on hoidossa arkisia ongelmia kommunikaation ja ymmärrystä. Toisin kuin kliinisen psykologian potilaista, neuvonta kuuluu henkisesti terveet yksilöt, jotka ainoastaan ​​etsivät selvittää asioita elämässään ja kommunikoida ammattilainen. Tämä tiede on huolissaan rooli toiminnan ja nykyisen aikakehyksen mitä tapahtuu nyt potilaat 'elämää. Neuvonta kohdistuu ihmisen' ajatteluun ja miten ne voivat paremmin tilanteessa elämässään kautta viestinnän ammattilainen. Psykologinen neuvonta ei edellytä lääkärin 's diagnoosi. Henkilö, jolla on ongelma voi etsiä psykologi suoraan heidän ammattiapua. Istunnot kanssa opintopsykologin yleensä maksavat tunti ja maksut vaihtelevat perustuu hoitava lääkäri.
Yhteenveto1. Psykologia on tutkimuksen mielen ja käyttäytyminen. Kliininen psykologia on tutkimuksen mielen kun on mielenterveyden häiriöt potilaassa. Psykologinen neuvonta on tutkimuksen mielen kun ei ole mielenterveysongelmia.
2. Kliiniset psykologit osoitetaan potilaille lääkärin tai tuomioistuimen suosituksen. Neuvonta psykologit valitaan potilas, ei ole viittauksia tarpeen.