Ero valkoinen ja Clear SpermWhite vs Clear Sperm

Ihminen sekä miehet että naiset ovat kiehtoneet lisääntymisikänsä järjestelmiin. Yksi fascinations on luonteesta siittiöitä. Monet sekoittavat siittiöiden olla sama kuin siemennestettä. Se johtuu siemensyöksyn jälkeen, ihmiset joskus viittaavat ejaculated nestettä kuin todellinen sperman vaikka se on siemennestettä. Siemenneste on orgaaninen neste, joka sisältää siittiöitä ja muita nesteitä, kuten vettä ja sokereita.

Koska tietoinen tästä tosiseikasta, monet saavat sekoittaa ero sperma 's selkeys. No, sperma ei pitäisi' t voida kiistää sen selkeyden vuoksi normaali paljaalla silmällä ei edes pystyy näkemään mikroskooppisen sukusoluja. Pikemminkin se on siemennesteen, joka on asianmukaisesti erottaa sen selvästi. Niinpä, kun puhutaan valkoinen ja kirkas sperma ne melkein aina liittyvät valkoinen ja kirkas siemennesteen laatuun.

Clear sperma (siemennesteen) nähdään yleensä ennalta huudahtaa nestettä tai pre-cum. Se on neste, joka saa pois miehen seksuaalinen elin 's virtsan korvakäytävät ennen huippunsa sukupuoleen tai aikana esileikki. Valkoinen sperma on yleensä siemennesteen laatu nähdään todellinen ejaculated nestettä. Kuitenkin selkeä sperma voidaan myös nähdä todellinen ejaculated siemennestettä. Vaikka 's mitään konkreettista näyttöä vielä siitä, miksi sperman laadun tai siemennesteen vaihtelee, uskotaan, että selkeä sperma syntyy, kun ihminen usein siemensyöksyn tai masturboi säännöllisesti. Tämä koituu ejakuloitunut nesteen ollessa selvempi, koska siellä on vähemmän siittiöitä. Siittiöt laatu tässä tapauksessa on ohut, fluidic silti tahmea.

Valkoinen sperma (siemennesteen) on ejakuloitunut nestettä yleensä nähty miesten keskuudessa harvoin seksiä tai jotka don 't masturboida säännöllisesti. Tämä aiheuttaa sen paksumpi, pilvisempää ja enemmän sakea siemen laatu. On selvää, siellä on enemmän spermaa tässä nestettä verrattuna on selkeämpi siittiöitä.

Mitä tulee juoksuaika siittiön tai siemenneste, uskotaan myös, että ne, jotka juuri astui murrosiän vaiheessa on paljon selvempi siemennesteen laatu verrattuna vanhempia miehiä. Se johtuu siitä, että nuoremmat miehet ovat vielä alkaneet tuottaa spermaa. Vanhemmat miehet tuottavat usein paksumpi, rikkaampi ja vaaleampia (vähemmän kirkas) siittiöitä, koska keskittyminen on useita miljoonia siittiöitä solujen siemennestettä.Sen vuoksi, jos yksi käsittelisi selkeyden sperms olla sama kuin selkeys siemennesteen jälkeen:

1. Tyhjennä sperma (siemennesteen) on vähemmän yleistä siittiöiden määrän verrattuna valkoinen sperma.

2. Tyhjennä sperma on yleensä nähty nuoremmilla miehillä niiden varhaisessa murrosiän vaiheessa kun valkoinen sperma nähdään ikääntyneiden ja kypsempiä miehiä.