Ero Yasmin ja OcellaYasmin vs Ocella

'BC' tai ehkäisypillereitä ovat yhtä menetelmistä naiset voivat hyödyntää, kun he tietenkään halua tulla raskaaksi tai ovat vauvoja. Ehkäisypillereitä, joka tunnetaan myös nimellä 'pilleri' tai pillereissä, sisältävät hormoneja, jotka estävät tai pysäyttää naisen 's ovulaatio tai tuotantoa munasoluja.

On olemassa paljon ehkäisypillereitä markkinoilla kehittäneet eri lääkeyhtiöiden. Yksi uudempi syntyvyyden huumeiden markkinoille tänään on Yasmin kun Ocella on uudenlainen ehkäisytablettien.

Ocella ja Yasmin ovat molemmat tuotenimiä pillereissä. Heidän yleisnimiä ovat Drospirenone ja ethinyl estradiol.Both sisältävät progestiinia ja estrogeenia ovat hormoneja, jotka estävät ovulaation.

Ocella valmistetaan Barr Pharmaceuticals kun Yasmin valmistetaan Bayer. Ocella on uusien lääkkeiden verrattuna Yasmin. Hinnoittelua, Yasmin on kalliimpaa kuin Ocella. Se on vähittäiskaupassa 50 $ USD, kun Ocella on vähittäiskaupassa $: 15 dollaria, joka on tietysti suuria säästöjä naisten keskuudessa.

Molemmat tabletit otetaan 28 päivää kerran päivässä. Jos nainen kaipaa annoksen, hänen pitäisi ottaa se niin pian kuin hän muistaa. Jos hän piti sitä uudelleen, hänen pitäisi ottaa kaksi pillereitä samanaikaisesti. Jos hän unohtaa kolmannen kerran, hän pitäisi jo lopettaa sen ja käyttää toista ehkäisykeinoa. Hän voi jatkaa pillereitä seuraavan jakson kuukauden.Vasta näiden tablettien ovat naiset, jotka ovat tupakointi ja jotka eivät ole 35 vuotias, koska tämä lisää riskiä aivohalvauksen ja sydänsairauksia. Ne eivät myöskään annetaan niille, joilla on hoitamaton verenpainetauti. Naiset, joilla on kohonnut triglyseridien joita ei määrätty tätä lääkettä.

Naisten pitäisi myös ilmoittaa ja lopeta tätä lääkettä, jos keltaisuutta esiintyy tämä osoittaa maksatoksisuutta. Jos kova päänsärky, migreeni, ja näön hämärtyminen tapahtuu, pitäisi myös lopettaa näitä pillereitä. Naiset, jotka ovat epäiltyjä raskaana pitäisi myöskään ottaa pillereitä, koska se voi tuottaa teratogeenisia vaikutuksia sikiöön.

On muitakin ehkäisymenetelmää saadaan naisten. Voit pyytää terveydenhuollon tarjoajat siitä.

Yhteenveto:

1. Ocella ja Yasmin ovat molemmat tuotenimiä pillereissä.
2. Ocella valmistetaan Barr Pharmaceuticals kun Yasmin valmistetaan Bayer.
3. Ocella on uudempi lääke verrattuna Yasmin.