Ero Sleepy ja Tired Sleepy vs Väsynyt

Ihmiskeho koostuu useista eri elinjärjestelmien joita ovat:

Sydän-järjestelmä joka kiertää veressä, happi ja kivennäisaineita kaikki ruumiinosat.
Ruoansulatuskanavan joka käsittelee ruokaa ja muuntaa sen energiaa.
Integumentary, joka kattaa sekä suojaa elimistöä.
Lymfaattinen järjestelmä, joka hankkii, kuljettaa, ja metabolizes nestettä.
Tuki- ja liikuntaelinten järjestelmä ja luut, jotka tukevat ja mahdollistavat mies liikkua.
Sukuelinten jonka avulla ihmiset lisääntymään.
Hermosto, joka välittää tietoa ihmisen 's ympäristö ja itse. Se sisältää aivot, selkäydin, retina, neuronien hermosolmu, ja hermoja.

Se on hermosto, joka ohjaa kehon ja sen reaktiota saamiensa tietojen itsestään ja ympäristöstä. Se ohjaa kuinka ihmiset tuntevat ja vastata ärsykkeisiin että hänen kehonsa on saanut. Kun henkilö tuntee unelias ja väsynyt, se johtuu hänen elin reagoida lähettämiä signaaleja neuronien aivoihin kunnon kannalta kehonsa.
Unelias henkilö tavallisesti poistuu käytöstä ja hiljainen, hänen silmänsä tullut tylsä ​​ja raskas, ja hän uneliaisuutta ja hidas. Nämä merkit tarkoita, että hän on valmis nukahtaa ja levätä. Tämä on elin 'vastaus sen tarve levätä ja palauttaa energiaa kuluu aikana fyysistä ja psyykkistä toimintaa.
Kun ihminen on väsynyt, hänen kehon toimintoja hidastaa. Se 's ei ole vain hänen fyysistä toimintaa, joka hidastaa myös hänen henkinen toiminta. Osat kehonsa tulevat rento, kunnes hän nukahtaa ja lepää.
On monia syitä, miksi henkilö tuntee unelias. Se saattaa johtua siitä, että olosuhteet hänen ympäristöönsä sopivat, tai hän on käyttänyt hänen energiaa eri toimintoja aiheuttaen hänelle väsyttää ja tarvitsevat lepoa.
Ihminen on väsynyt, kun hän on käyttänyt hänen energiaa ja voimaa. Väsynyt ihmiset tulevat kärsimättömiä, kyllästynyt, ja menettää kiinnostuksensa tehtävään, että hän tekee. Tämä saattaa johtua sekä fyysisiä että psyykkisiä tekijöitä.
Ylipainoisuus tai alipainoinen voi aiheuttaa henkilö väsyy helposti sekä tekee liian paljon toimintaa ja saa tarpeeksi liikuntaa. Fyysinen ja henkinen stressi, masennus, psykologisia ja emotionaalisia ongelmia voi myös aiheuttaa väsymyksen. Vakavampi syy on, että se saattaa olla oire lääketieteellinen ongelma, joka on ratkaistava välittömästi.Yhteenveto:

1. Henkilö tuntee unelias, kun hän on valmis nukahtaa ja levätä, kun hän tuntee itsensä väsyneeksi, kun hän on käyttänyt hänen energiaa ja voimaa.
2. Molemmat nämä tunteet ovat elimistön 'vastaus sen tarve levätä ja palauttaa energiaa. Väsynyt ihminen tulee kärsimätön ja kyllästynyt kun unelias henkilö tulee hiljainen ja aktiivinen ja tuntuisi hidas ja unelias.