Ero tyreotoksikoosi ja liikatoiminta Tyreotoksikoosi vs liikatoiminta

Elämässä, me 'll koskaan tiedä, mitä sairauksia ovat jo käynnissä meidän verta. Tämä johtuu siitä, että meillä on myös paremmat mahdollisuudet, peritäänkö tietyn sairauden meidän isät ja äidit sekä meidän isoäidit, isoisät, ja meidän suuri, suuri esivanhemmat. Tämä on todellisuutta jokaisen ihmisen pitäisi olla tietoinen. se ei ole täydellinen elämä. jokainen ja perivät tietyn taudin kuten sydän ongelmia, kuten kohonnut verenpaine, metabolinen ongelmia, kuten diabeettisen mellitusta, ja hormonaaliset ongelmat, kuten kilpirauhasen liikatoimintaa ja tyreotoksikoosi.

Kilpirauhasen liikatoiminta ja thyrotoxicosis kaksi hormonaaliset liittyviä ongelmia kehossamme. Sisäeritysjärjestelmään, kuten me kaikki tiedämme, on vastuussa oikean aineenvaihdunnan kemikaalien meidän elin, joka vaikuttaa meidän yleistä hyvinvointia. Molemmat mainitut hormonitoimintaa ongelmat ovat erilaisia.

Kilpirauhasen liikatoiminta on tila, jossa on liikaeritys kilpirauhashormonien. Meidän kilpirauhanen on vastuussa tuottavat näitä kilpirauhashormonit. Meidän kilpirauhashormonit ovat vastuussa tietyistä aineenvaihduntaan, kuten nälkä, lämpötila, ja paljon muuta. Kilpirauhasen liikatoiminta, toisaalta, on syy liikatoimintaa. Se määritellään liikaa kilpirauhashormonin veressä, joka on enemmän kuin liikatoimintaa. Sitä kutsutaan myös kilpirauhasen myrsky, hätätilanteen, joka voi aiheuttaa välitöntä kuoleman henkilöä, jolla se.

Kilpirauhasen liikatoiminta ilmenee hypermetabolista ongelmia, kuten aina nälkäinen, ei lihoo, joilla pullistumia ja suuret silmät, vapina, ripuli, väsymys, ja lihasheikkous. Se on diagnosoitu verikoe kautta T3 ja T4. Jos nämä seerumin veriarvot ovat koholla, niin lääkäri vahvistaa liikatoimintaa. Kilpirauhasen liikatoiminta, toisaalta, ilmenee liioiteltu ilmentymä liikatoiminnan plus hengenvaarallisten sairauksien, kuten takykardia, lisääntynyt suoliston ääniä, rätisee ja rytmihäiriöitä.Lifetime lääkkeitä tarvitaan ylläpitämään normaalisuus kilpirauhasen. Tapauksissa, että tämä ei ole sovellettavissa, leikkaus voi olla paras vaihtoehto. Yksi syy tyreotoksikoosin tai kilpirauhasen myrsky on epäsäännöllisyys ottaa lääkkeet tai pahimmillaan, on täydellistä lopettamista lääkitystä oman kilpirauhasen. Tapauksissa on kilpirauhasen myrsky, potilaan on saatava sairaalaan välittömästi.

Yhteenveto:

1. Kilpirauhasen liikatoiminta on kilpirauhasen sairaus, kun kilpirauhasen liikatoimintaa on syy liikatoimintaa.
2. liikatoiminta ei hätätilanteen ja ei ole hengenvaarallisia, mutta se voi tulla kilpirauhasen myrsky tai thyrotoxicosis joka on hengenvaarallinen, jos ei ole käsitelty oikea lääkitys.