Ero Paasto ja AnoreksiaPaasto vs Anoreksia

Ihmiset pitävät paasto koska elintaso johtuu useista eri syistä johtuen. On olemassa monia muotoja paasto sekä ottaa erilaisia ​​tarkoituksia varten aloittamassa nopeasti. Ohi ovat ajat istuu hämärässä ja saastainen tilaa vieviä lämpimällä vedellä ja tunkkainen leipää. Paasto voi olla valtavasti positiivista henkiselle, emotionaalinen ja terveyshyödyt kun tehdään oikein.

On kiertelevä jylinää todennäköisen suhteiden ruokahaluttomuus ja paasto. Kuitenkin, kun henkilö näyttää tarkemmin, on todennäköistä huomata, että anoreksia ulottuu paasto. On vahva yksilöity henkinen komponentti, joka on vastuussa suurin osa taudin. Tämä käsitys on vakuuttunut siitä, että riippumatta siitä, miten minuutti määrä kuluttamaan potilaan ja kuinka laiha hän on, potilas silti olettaa, että hän on liikalihava ja siksi tulisi pitää kiinni ruokavaliosta ne toteuttavat. Mainittu epäsuhta anoreksia ja paasto on tärkein ero näiden kahden välillä.

Lisäksi paasto ja anoreksia näyttämään siltä, ​​kuin ne kulkevat käsi kädessä. Useammin kuin ei, ahmiminen tapahtuu myöhemmin useita päiviä ilman ruokaa. On hyvin selvää, että paasto on hyödyllistä, kun suoritetaan oikein. Anoreksia, toisaalta, on hyvin epäterveellistä. On havaittu, että suurin osa ihmisistä on lihavia ja edellyttävät vakavaa muutos heidän ruokavaliotaan. Myös suurin osa ihmisistä pohjoisosassa Amerikan ovat haastavia emotionaalisia asioita ruoan kanssa, jotka aiheuttavat äärettömän kärsimystä ja kipua. Terve, pitkäaikainen ratkaisu olisi tarjottava tällaisia ​​ihmisiä.

Ei ole mitään järkeä näyttää hyvältä, kun olet sairas. Henkilö voi olla laiha ja voidaan sovittaa samaan aikaan. Joten ajatella ajatus, että voi näyttää ramppi malli, mutta sisäelimiä epäonnistuvat niiden tarkoituksiin puutteen vuoksi täydentää ja ravinteita. Sinun tulisi juoda tuoremehuja korvikkeena kolajuomat; syödä tuoreita hedelmiä vaihtoehtona junk elintarvikkeita, ja ylläpitää terveiden elämäntapojen sijasta harjoittaa ruokahaluttomat ruokavalioon. Asianmukainen paasto voi olla avain laihdutus, että olet halunnut koko ikäsi.

Perussyy anoreksia ja muut syömiseen asiat jäljittää lapsuuden potilaan. Emotional alkuperä tunnistetaan olevan vahva suhteessa esiintyminen anoreksia potilaalla. Toisaalta, paasto on yleensä vahva vakaumus henkilö voi tulla terveempiä tai johtuu heidän uskonnollisen vakaumuksensa. Laiminlyönti ja väärinkäyttö voi johtaa puute itsetunto, ja lopputulos on ahdistusta ja pelkoa, että edellyttää pako ravintoon on huono valinta. Jos henkilö haluaa terveyttä, vapautta, ja sovi elin, sinun kannattaa harkita terveitä ihanteita ja uudelleenrakentaminen itsetunnon.

Anoreksia yleisesti tuhoaa suhde muiden kanssa. Se kiinnittää huomiota vain itse ja tunteita tullut vuoristorataa. Se hävittää pienimmätkin suhteita teillä on ajan mittaan. Sinun täytyy saada huomion keskipiste eri asioita syrjään itse. Kun taas paasto voi parantaa omanarvontuntoa ja terveydentila samanaikaisesti.Yhteenveto:

1. Paasto voi olla valtavasti positiivista henkiselle, emotionaalinen ja terveyshyödyt kun tehdään oikein. On kiertelevä jylinää todennäköisen suhteiden ruokahaluttomuus ja paasto.

2. Kuitenkin, kun henkilö näyttää tarkemmin, on todennäköistä huomata, että anoreksia ulottuu paasto.

3. Lisäksi paasto ja anoreksia näyttämään siltä, ​​kuin ne kulkevat käsi kädessä. Useammin kuin ei, ahmiminen tapahtuu myöhemmin useita päiviä ilman ruokaa.

4. Kannattaa juoda tuoremehuja korvikkeena kolajuomat, syödä tuoreita hedelmiä vaihtoehtona junk elintarvikkeita, ja ylläpitää terveiden elämäntapojen sijasta harjoittaa ruokahaluttomat ruokavalioon. Asianmukainen paasto voi olla avain laihdutus, että olet halunnut koko ikäsi.