Ero Ahdistus ja WorryAhdistuneisuus Vs Worry

Ahdistuneisuus toimii sisäisenä hälytys, joka vaikuttaa järjestelmän on oltava varuillaan. Se antaa sinulle äkillinen vauhtia adrenaliinia, joka saa sinut torjumaan ongelmia ja este esteitä, jotka tulevat haluamallasi tavalla. On jopa välttämätöntä hengissä, koska se motivoi yksilön ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin tarvitaan, jotta ahdistusta tai hätää ei tehostaa.

Worry, koska aihe tai substantiivi, on usein verrattu mielikuvia, jotka aiheuttavat ahdistusta ja levottomuutta henkilölle kuin, 'mitkä ovat huolet?' Se pinnat ongelmien vuoksi (usein luonteeltaan henkilökohtaista), kuten talouden ongelmat ja huono terveyttä. Lisäksi huoli voi tarkoittaa, ettei 'ole mitään olla huolissaan, varsinkaan silloin, kun sitä käsitellään muotokieli kuten tapauksessa' Ei 's ei tarvitse pelätä!'

Kuitenkin ahdistus ja tai huoli voi tulla ongelma, kun se ei lakkaa tai kuole alas. Patologinen ahdistus tai GAD (yleistynyt ahdistuneisuushäiriö) on selvää, kun yksi huolestuttaa kohtuuttomasti. Ihmiset, joilla on tällainen ovat levottomia, ärtyisä, voi keskittyä ja kokemusta Unityypin poikkeavuudet, kuten unettomuus.

Potilaat, jotka ovat pitkään kärsineet GAD sanotaan olevan asiantuntijoiden huolestuttava. Ne näyttävät olevan loukkuun päivittäin jatkuva kierto hätää ja ahdistusta. Toisin kuin tavalliset ahdistuneisuus, ihmiset GAD eivät pysty hallitsemaan huolet kokenut. Ja niin, ne pyrkivät eroamaan on yksinkertaisesti elävä, joka antaa niille vähiten huolta.Päinvastoin, normaali huoli on paljon helpompi hallita kuin patologisten huoli tai epänormaali ahdistusta. Tuomalla takaisin asioita normaalitilaan tai pysymällä jäljen näkökulmasta, voit hankkia määräysvalta huolet. Toisin ne, joilla GAD, joka silti voi 't hallita tunteitaan, vaikka ne jo määrätä heidän mielensä, että ne olisi pysyä tiellä ja pitää maadoitettu. Lopulta he tuskailla koko päivän sykli emotionaalinen ja fyysistä epämukavuutta.

Kaiken kaikkiaan, ahdistus ja huolet sisältyvät ihmisen 's päivittäin elävät. Ihmiset voivat saada ahdistunut ja ne voivat myös huolehtia. Sen lisäksi, että luonnollinen, hieman ahdistusta tai vähän huoli molemmat voivat olla hyötyä jossain määrin.

1. Ahdistus on olotila levoton jossa ei 's jatkuvaa pelkoa. Worry voi olla psyykkisen kuvia tai ajatuksia, jotka ovat negatiivisia luonteeltaan, mikä vältetään henkisiä yksittäisten koska se on koettu uhka järjestelmään.